-

Originally Posted by
denizkiraz42
Hocam sizin grafiklerinizi görürdüm bu gün ilk defa sizin isminizi görünce koşturarak geldim en azından bizim Grafiklere doğru yanlış yorumla düzeltirdik
hayırlı akşamlar ...
-
-

Originally Posted by
IPMAN
dötüm yemiyo açıkcası ortak bu aralarda çok zarar yazdım biraz heycandan uzak kalim dedim
Valla zaten bu endekste borsaya girmek kahramanlık eller tetikte olmalı. Stoba kesin uymalı falan. Nakitte ise bence borsanın çöküşünü bekle.
Sent from my iPhone
-
-

Originally Posted by
Akadian
Valla zaten bu endekste borsaya girmek kahramanlık eller tetikte olmalı. Stoba kesin uymalı falan. Nakitte ise bence borsanın çöküşünü bekle.
Sent from my iPhone
Çöküş derken Sn akadian?
-
Skym böyle aşkın ızdırabına endeks gitti anasının gözüne bunlar eksiye geçmek için can atiyorlar benden bu kadar kozal bnce bunların kralı kozaa ikinci ipek bespara etmez alsın benimkileri tepe tepe kullansın yazıklar olsun 6.03 maliyetli olan ipek leri 5.73 ten verdin cehennemin dibine kadar yolunuz var kozal 56 ya alış girdim gelirse gelir gelmezse amk
-
Ortaya Karışık

Originally Posted by
Duzn
Çöküş derken Sn akadian?
Onu kestirmek güç aslında. Teknik falan kurtarmaz. İki haftada 87 den 101 e koştur koştur gitmesinin aşağıda kocaman gapler bırakmasının mantığını çözemiyorum. Banka satışı olabilir diyorum tahminen o da. Şahsen korkuyorum. Ben ciddi çekilmeler beklerim. Bilançolar sonrası olabilir. Yani siz sağlıklı buluyor musunuz? Böyle devam eder mi diyorsunuz?
Sent from my iPhone
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri