-
[QUOTE=denizkiraz42;3093610]şu alçalan takoz ve rsı p.u dan ekmeğinİ her zaman yedim hiç zararlı pozisyon kapatmadım. Erken trenden indim ama zarar hiç yazmadım. Sabırla bu oluşumu bekliyorum
tobo dan sonra en değer verdiğim ALÇALAN TAKOZ.(tobo demişken görüntü olarak tepede oluşan tobodan bahsetmiyorum tobo dipte oluşur)[/QUOTE
günaydın sayın denizkiraz beklediğiniz oluşum netas ta var,dün paylaştım,hemde haftalık grafikte oluştu.kar marjı ne olur siz daha iyi bilirsiniz.saygılar.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
şu alçalan takoz ve rsı p.u dan ekmeğinİ her zaman yedim hiç zararlı pozisyon kapatmadım. Erken trenden indim ama zarar hiç yazmadım. Sabırla bu oluşumu bekliyorum
tobo dan sonra en değer verdiğim ALÇALAN TAKOZ.(tobo demişken görüntü olarak tepede oluşan tobodan bahsetmiyorum tobo dipte oluşur)
Petkim için pu nu söz konusu mu üstad? Özelden konuşmuştuk ama sonra akıldan çıktı. Şişti hisse diyoruz ama bu oluşum var mı dersin?
Sent from my iPhone
-

Originally Posted by
Borsazede83
Deniz bey, müsaitseniz tatgd rica etmiştim. Teşekkürler

Originally Posted by
Akın
Birde tukaş rica etsek. Tşklr
Aksam atarim kismetse gec saatlerde
-

Originally Posted by
Akadian
Deniz selam kardeşim. Bu grafik bir öngörümü sadece? Geçtiği kanal kadar ilerleyebilir şeklinde... yoksa o noktada direnç mi var? 5.83 te bir direnç vardı önceki döndüğü yerlere bakınca ama bu öngörü gibi geldi.
Sent from my iPhone
Hayir teknikte kanalini kiranlar bir kanal boyu kadar daha gitme potansiyeli tasir
-

Originally Posted by
barbaros_
deniz kardeşim,sayende ben teknik konularda bir çok şey öğreniyoruz emeğine yüreğine sağlık,bu dip notlarını bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz.
Ne demek hocam faydamiz dokunuyorsa ne mutlu
-
https://www.directupload.net/file/d/...pip7oc_png.htm
kozal sabredebilen için neden olmasın,daha önce olmuş.
-
Deniz abi dün yazdım ama görmedin sanırım. Müsait olduğunda Dmsas bakabilirmisin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Akadian
Petkim için pu nu söz konusu mu üstad? Özelden konuşmuştuk ama sonra akıldan çıktı. Şişti hisse diyoruz ama bu oluşum var mı dersin?
Sent from my iPhone
Vok net animsamiyorum. Bakiyim eve gecince
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri