erbos buralarda kaldıkça seni aliyom haberin olsun x10 alacam senden keyfin bilir ytd
12 aylık bilançoya ek olqrak yeniden değerleme yapılması gerekir. 4 yılda her şey 10 a katlandı . Bizim duran varlıklar halen 190 milyonda
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu hipnator boruları kendine mi dosuyor nedir amk. Neryese 2 sene önceki fiyata geldi..o kadar petrol ,dogalgaz çıkıyor neyle tasiyacaklar yoksa bu o boruları yapmiuirmu?
Borucu amca dosemeye devam ediyor. Bakalım nerede durduracak![]()
Kuzey boru tavan tavan gidiyor
Şunun yaptığı işe bak
Gıdım gıdım gidiyor.
Kuzey boru sabah sabah yine tavan oldu
Sen , hala uyu
Arkadaşlar merhaba , biraz Erbos aylarındaki kücük sermayeli ve yüksek karlı emsal şirketlerin fiyatlarını biraz inceledim , örneğin Egeen , Bfren , Fmizt , Çmbtn , Alcar , Brsan , Bryat vb. bu hisselerden en az yükselen x4 - x15 yükselmiş son 18-24 ay içinde. Erbos ise %50-80 civarı yükselmiş. Böyle sağlam bir firmanın bu aradaki farkı çok geçmeden dengeleyeceğini düsünüyorum ve 400-500 lere gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Düşüncemde yanlışmıyım ? Sizlerin bu konuda düsünceleri nasıl ? Fikri olan arkadaşlar fikir ve analizlerini paylaşırsa sevinirim. Ayrıca şirket hakkında daha fazla bilgisi ve araştırması olan arkadaşlar varsa aramızda , bilgi ve düsüncelerini paylaşırlarsa çok faydalı olur hepimiz için. Herkese saygılar ....
Yer İmleri