-

Originally Posted by
foton
sn Dandanakan, 9 aylık 60.5 mil. karımız cepte
son çeyrekte 25 bekliyorum insaAllah yanılmam toplamda 86 mil kar 4 kattan fazla min ederi 36 eder, beklemekten başka çare yok
Foton kardeş'im dileklerimiz hep aynı idi ancak,adı üstün'de dilek,(yani beklenti,tahmin,gönül'den geçen gibi )
Bundan ziyade şirketi iyi tanımak,faaliyet gösterdiği alanların gelecekte'ki gidişatı,en önemlisi iş geliştirme yeni yatırımlar, maliyet düşürme vs gibi Hikayeler lazım.Oysa bu şirketin tek hikayesi diğer boru ve sac üreticilerin'den farklı olarak ÇİNKO idi.
Çinko fiyatları ise 3.600 dolarlar seviyesin'den 2.100 dolar seviyesine inmiş.Bu durum'da hikaye'de hiç olmuş.
-
-
Pazartesi - 15 hayırlı olsun şimdiden.
-
Bu güzel çocukları yine üzdüler ...
-
Bir sektör hisse'sinin yeni yüksekler yapabilmesi için en azın'dan benim bildiğim iki kriter,
1. Hisse'nin faaliyet gösterdiği sektör'de geleceğe yönelik hikayelerinin olması,
2.Hisse'nin toplu olması ( Patron veya speğin yeteri kadar mal toplamış olması.)
Erfosa baktığımız'da 1. madde foslamış durum'da.
2. madde zaten uzun zaman'dır foslamış vaziyette idi,sebebi ise bu hisse'de yıllar'dır sabırla bekleyen kemikleş'miş yatırımcılar sebebiyle'ki bunlardan biri'de benim,bunun üzerine bir'de sosyal medya'da dillendirilmesi bu maddeyi'de iyice foslatmıştır.
-
sn.Dandanakan hiçde iyi şeyler söylemiyorsunuz,bu kadar kötümüyüz.
-
Sayın hürriyet ben kendi çapım'da gördüklerimi söylüyorum,bilanço'dan anlayan arkadaşlar inceleyip yorum yaparsa iyi olur.
Satışlar geçen dönemlere göre düşmüş,çinko'dan zarar'mı yazdı,yazdıysa ne kadar bir tutar,stoklar'mı arttır'dı,borçmu ödendi,genel yönetim giderimi yüksel'di,ileriye dönük değerlendirme için bunların bilinmesi lazım.
-
Çinko işinden 4.çeyrek zarar yazmış, çinko fiyatlarındaki düşüş hasılat düşüşü ve zayıf bilançoların sebebi o yüzden çinko fiyatlarında toparlanma yaşanmadan kar rakamları zayıf kalmaya devam edecek görünüyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri