-

Originally Posted by
Efe kuzey
Ust bant deniyor el atın suna kıralım yahu
Efe dostum tüm mali topladik sayende))
-
Üst bant 37fiyatı suan. daha önce 37 15 teydı denedi gectı ama 37.30 da cok mal koydular
Üst bantla beraber iniyoruz yavas yavas
-
Borsa da tam geri cekılecek zamanı buldu fazla salarlarsa iş degişir kritik yerlerde artık borsa
-

Originally Posted by
Eblek
Efe dostum tüm mali topladik sayende))
Toplamak yetmez silkeleyeceksin spek yere örtüyü sermiş silkeliyor, görmüyor musun?
Dut mu kardeşim bu ? diyebilirsin, Terki joe taaa Miami den derinlere dalmış bakıyor. İyi de bak bak nereye kadar, el atsana para sende pul sende, biraz rahat ol uy hazır olan Efe Kuzey e korkma kim tutar seni ytd
-
Reis 39 58 de cift tepeyi de soyledım düşenin Kırılmalarıda soyledım
Kimse sokaktan para toplamıyor
Spek e yedirecek para yok. biz yıyeceksek kurallara teknik e uymalıyız
-
Alıcıya döndü tahta
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
DEMLİKEYF
Toplamak yetmez silkeleyeceksin spek yere örtüyü sermiş silkeliyor, görmüyor musun?
Dut mu kardeşim bu ? diyebilirsin, Terki joe taaa Miami den derinlere dalmış bakıyor. İyi de bak bak nereye kadar, el atsana para sende pul sende, biraz rahat ol uy hazır olan Efe Kuzey e korkma kim tutar seni ytd
Boyaciliktsn sonra tesisatci olduk Demlikeyf ama Erbos tabiri caizse terbiye ederek gidiyor, spek insafli degil mali yüksekten ky ye vericek belli..bu hazirlik onun..
-
Artık yazmama ya karar verdim hıc kimsenin zarar etmesini istemem. Gördüğümü yazdım hıc yanılmadım.
Golts 24 te yazdım
Tekfen 15.30
Isgyo da soylemıstım
Bol kazanclar Allah a emanet olun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri