Borucu amca dosemeye devam ediyor. Bakalým nerede durduracak![]()
Borucu amca dosemeye devam ediyor. Bakalým nerede durduracak![]()
Kuzey boru tavan tavan gidiyor
Þunun yaptýðý iþe bak
Gýdým gýdým gidiyor.
Kuzey boru sabah sabah yine tavan oldu
Sen , hala uyu
Arkadaþlar merhaba , biraz Erbos aylarýndaki kücük sermayeli ve yüksek karlý emsal þirketlerin fiyatlarýný biraz inceledim , örneðin Egeen , Bfren , Fmizt , Çmbtn , Alcar , Brsan , Bryat vb. bu hisselerden en az yükselen x4 - x15 yükselmiþ son 18-24 ay içinde. Erbos ise %50-80 civarý yükselmiþ. Böyle saðlam bir firmanýn bu aradaki farký çok geçmeden dengeleyeceðini düsünüyorum ve 400-500 lere gelmesi gerektiðini düþünüyorum. Düþüncemde yanlýþmýyým ? Sizlerin bu konuda düsünceleri nasýl ? Fikri olan arkadaþlar fikir ve analizlerini paylaþýrsa sevinirim. Ayrýca þirket hakkýnda daha fazla bilgisi ve araþtýrmasý olan arkadaþlar varsa aramýzda , bilgi ve düsüncelerini paylaþýrlarsa çok faydalý olur hepimiz için. Herkese saygýlar ....
yýl sonu benimde beklentim 500 TL.
Bank Of Amerikanýn alýp yükseltemediði tek hisse olarak tarihe geçecek sanýrým ;)) Endeks 8050 lerdeyken geçen ay 220- 240 arasý gidiyordu þimdi gitmemek için her türlü ayak diretiyor !! Dilerim biri þeytanýn bacaðýný kýrar gibi o ayak diretenlerin bacaðýný kýrar ve ilk etapta 220 lere hýzla gider. Y.t.deðildir
Kuzey boru kaçýncý tavanýný yaptý , bugün de tavan.
Sen uyumaya devam et
Google dan iþyatýrým kboru diye girdim
Þirketin rasyolarýný inceleyince , ERBOSAN ýn Kboru dan enaz 3 kat daha ucuz olduðu kanaatini edindim.
Gerçi kboruyu þiþirdiler ama , hadi 2 kat daha ucuz diyelim
Bu durumda ERBOSAN ýn enaz 350 TL olmasý lazým.
Bence , ERBOSAN hissesi olan , ekraný kapatsýn , hiç bakmasýn. Satýþ yapmasýn.
Yer Ýmleri