-

Originally Posted by
obblomovv
Selamlar dostum. Asayiş berkemal. Sizde de iyidir umarım keyifler.
İyidir usta yuvarlanıp gidiyoruz
-

Originally Posted by
çaylakyatırımcı

İvme iyidir. Saygılar.
-
-

Originally Posted by
batu34
Bende bir selam vereyim
Batuhan
Selamlar Batuhan hodjam.
Sağ olasın.
-

Originally Posted by
çaylakyatırımcı

Originally Posted by
obblomovv
İvme iyidir. Saygılar.
İvme iyidir de yönü daha önemlidir fizikte di mi hodjam?. Bayır aşağı yuvarlaniyorsak bi yerlere carpmadan, çanağı kırmadan durabilecek miyiz ve tekrar yukariya ayni yere gelmemiz ne kadar zaman alacak o önemli. Yol eşittir hız çarpı zaman formülüyle ivme formülünü birlestirince durumlar pek iç acici degil şu aşamada. Kanal dibinde miyiz o bile belli degil.
Allah yardimcimiz olsun.
-

Originally Posted by
Oralet_Osman
İvme iyidir de yönü daha önemlidir fizikte di mi hodjam?. Bayır aşağı yuvarlaniyorsak bi yerlere carpmadan, çanağı kırmadan durabilecek miyiz ve tekrar yukariya ayni yere gelmemiz ne kadar zaman alacak o önemli. Yol eşittir hız çarpı zaman formülüyle ivme formülünü birlestirince durumlar pek iç acici degil şu aşamada. Kanal dibinde miyiz o bile belli degil.

Allah yardimcimiz olsun.
Ah be güzel kardeşim, Einstein'ım, Turing' im...
Vakt-i zamanında yazdım mı ben sana?
Yazdım.
18.24 üstü iyidir. Altı kısacı işi.
-
Hadi Kara Kartal, başarılar.
Not: AliKoçspor
-

Originally Posted by
Oralet_Osman

Allah yardimcimiz olsun.
Siz tuğlacıda biz külcüde
bakalım zaman gösterecek be Osman kanalın dibinde miyiz içinde miyiz büsbütün dışında mıyız
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri