-
[IMG]Çünkü veri terminali lisansını yenilemedim. Bahçeyle uğraşıyorum bu ay. Eeee aracı kurumda komisyon alamayınca beleşe vermeyecektir veri terminalini. İtibardan tasarrfu ediyoruzx kısaca [/IMG]
Bahçeye devam hocam ihmal etme gerisi önemli değil.
-

Originally Posted by
Dandanakan
[IMG]Çünkü veri terminali lisansını yenilemedim. Bahçeyle uğraşıyorum bu ay. Eeee aracı kurumda komisyon alamayınca beleşe vermeyecektir veri terminalini. İtibardan tasarrfu ediyoruzx kısaca [/IMG]
Bahçeye devam hocam ihmal etme gerisi önemli değil.

Çanakkale de, sağolsunlar, Tohum Sandığı diye bir yer var.
Her şey "Ata Tohum" dan olacak usta.
Valla ben Çanakkale domastesi elde tuzluk, elma gibi kemiririm...
Mahsul olunca, ortalık da durulmuş olursa beklerim.
-
Yine arada çöpler var...
Bu da atraktif liste.
Aylık pivot direnci üzerine çıkanlar.
Tarihe dikkat!
Sadece bugün çıkanlar değil. Daha önce kırıp hâla Aylık Pivot direnci üzerinde olanlar mevcut.
Teorik olarak bu senetler OV takip edilebilir kategorsindedir, Aylık Pivot seviyesi üzerinde kaldığı sürece...
-

Originally Posted by
obblomovv
Yine arada çöpler var...
Bu da atraktif liste.
Aylık pivot direnci üzerine çıkanlar.
Tarihe dikkat!
Sadece bugün çıkanlar değil. Daha önce kırıp hâla Aylık Pivot direnci üzerinde olanlar mevcut.
Teorik olarak bu senetler OV takip edilebilir kategorsindedir, Aylık Pivot seviyesi üzerinde kaldığı sürece...

Söz gelimi #TAVHL bu sinyali daha önce 03.10.2019 da üretmiş ve 03.01.2020 ye dek süreç devam etmiş:
-

Originally Posted by
obblomovv
Söz gelimi #TAVHL bu sinyali daha önce 03.10.2019 da üretmiş ve 03.01.2020 ye dek süreç devam etmiş:

Yine listeden #SNGYO.
-
Bunlar da portföyün 1/100 ile adrenalin yaşamak isteyenler için doktorun "Kendi haline bırakın!" dedikleri.
Sadece asrenalin bağımlıları için. Aklı selim adamın alabileceği daha sağlam Coinler var.
-
"Borsa oynayan", bu tür kağıtlar arayan kumarbazlara da bir tavsiyem var!
-Kazanmak yetmez. Masadan ne zaman kalkacağınızı bilmiyorsanız!
Görmeyi bilenler için, "masadan kalkış" önerim bu gönderinin bir yerlerinde yazılı.

KIRMIZI OKLARIN GÖSTERDİĞİ HAFTALIK PİVOT MASADAN KALKMAK İÇİN İYİ BİR GÖSTERGEDİR!!!
-
Aynı sinyalin #KLNMA geçmişi...:
(DİKKAT ÇOK YÜKSEK RİSK!!!)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri