-

Sonunda SA olduğundan hazzetmediğim grupta olan bir hisse.
Kanal orta bandı kesikli çizgiye gelmiş,buranın üzeri kapanışlarda 12.55-13.63 rakamları var yukarıda.
-
Hocam niye bu kadar geride duruyorsunuz? Kagıtlar dipteyken almamazlıkda olmaz ki? Hep bu dojiler mi hocam[emoji28]

Originally Posted by
obblomovv
Selamlar. Rica ederim. Ben Şubattan beri temizim. Arada yoksunluk belirtileri olmuyor değil ama... İdare ediyoruz.
Bu arada hulk fatihi?

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Dandanakan
Sonunda SA olduğundan hazzetmediğim grupta olan bir hisse.
Kanal orta bandı kesikli çizgiye gelmiş,buranın üzeri kapanışlarda 12.55-13.63 rakamları var yukarıda.
Abi, Sabancı' nın belki de tek kayda değer hissesi olabilir.
Gerçi artık sonunda SA olan ama artık sabancıya ait olmayanlar da var ama...
-

Originally Posted by
körhacı
Hocam niye bu kadar geride duruyorsunuz? Kagıtlar dipteyken almamazlıkda olmaz ki? Hep bu dojiler mi hocam[emoji28]
SM-J110H cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapı itibari ile tırsak bir yatırımcıyım ben hocam. NU' yu da görünce veri terminaline de ihtiyaç yok deyip ay başında unu eledim...
Sonra da "ha geldi, ha gelecek diye" düzeltme bekleyerek, bahçeyle uğraşarak geçti...
Canımız sağolsun.
-

Originally Posted by
obblomovv
Yapı itibari ile tırsak bir yatırımcıyım ben hocam. NU' yu da görünce veri terminaline de ihtiyaç yok deyip ay başında unu eledim...
Sonra da "ha geldi, ha gelecek diye" düzeltme bekleyerek, bahçeyle uğraşarak geçti...
Canımız sağolsun.
Bu meşhur beklenen NU ne üstadım? Godot gibi bir şey mi?
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-
Ben sizden birşey rica edeyim eğitim maksatlı bir tane örnekli iz süren stop anlatirmisiniz
-
-

Originally Posted by
nilkiz
Ben sizden birşey rica edeyim eğitim maksatlı bir tane örnekli iz süren stop anlatirmisiniz
Buyurun Kıvanç arkadaşımız şurada ayrıntılı anlatmış:
https://twitter.com/kivancozbilgic/s...578142208?s=20
Dökümanları da şurada:
https://drive.google.com/drive/folde...JSH1EwYk2gI0Zp
Okudum anlayamadım diyorsanız, bir örnekle tartışalım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri