Sana matematik hesabý ile anlatayým.her gün 2000 lot alýrsan 2 ayda( 44 gün), 88 000 bin lot yapar.bizim çapýmýz bu kadar.
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Sana matematik hesabý ile anlatayým.her gün 2000 lot alýrsan 2 ayda( 44 gün), 88 000 bin lot yapar.bizim çapýmýz bu kadar.
Az önce raysg de biraz satýþ yaptým,bilin bakalým Haftaya raysg nin parasýyla ne alacaðým........10 tane buzaðý tabiki. Bahar geliyor taze yeþilliklerin içinde besleyeceðim onlarý
Ben her gün çiziyorum,bugün dinleneyim bari teþekkür ler
Tam üstüne bastýn.raysgnin iþlem hacmine bakarsan, 77,78 satýþlarýnýn hepsi bana ait.ve daha cephane çok fazla.ikili trade yapýyorum; Raysg sat ,yaprk al.yatýrým tavsiyesi deðildir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORMALDE SÝZÝN GÝBÝ ÝNSANLARA CEVAP VERME GÝBÝ BÝR HUYUM YOK ANCAK MADEM MATEMATÝK KONUÞUYORUZ RAKAMLA VE BELGE ÝLE KONUÞALIM BÝRDE SEVÝYEYE DÝKKAT EDERSENÝZ SEVÝNÝRÝM .
YUKARIDAKÝ YORUMLAR 17/02/2017 TARÝHLÝ VE SÝZE AÝT
RAYSG BUGUNU 0,98 ÝLE KAPATTI .
% 12 AZ PARA DEÐÝL ÜZÜLDÜM DESEM AÇIKCASI YALAN OLUR ....
BELKÝ FORUMDA ÝNSANLARIN KAYIPLARINI BÝRAZ OLSUN ANLARSINIZ
NETÝCE OLARAK
BEN BU HÝSSEDEN SÝZ SATMADAN DAHA TEK LOT ALMAM BENÝM ÝNDÝKATÖRÜM SÝZSÝNÝZ
AYRICA BURASI BORSA BEN BÝLDÝM BEN SÖYLERÝM ÝÞLERÝ ÝLE OLMUYOR ÖRNEK YUKARIDA
Son düzenleme : investment; 21-02-2017 saat: 23:16.
Yazýmý çok dikkatli okumamýþsýnýz. Orada Raysg de BÝRAZ, BÝRAZ,BÝRAZ diye belirtmiþtim. Ben aç gözlü deðilim ,benden alan da kazansýn.ben bugünde kapanýþta RAYSG de BÝRAZ ,BÝRAZ satýþ yaptým ve yine kapanýþta 1000 lot yaprk aldým.yarýn yine BÝRAZ raysg satacaðým ve yine yaprak alacaðým.bu forumda tek doðru yazan benim, bende yalan yok.hiç kimseye tavsiyede de bulunmuyorum .Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yukarýda yazdýklarýný okuyunca ,çok seviyeli ve çok üsluplu birini olduðunu zaten anlamýþtým.egosu yüksek insanlardan nefret ederim.yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýnvestmen seni üzmek için yazýyorum; RAYSG de maliyetim 48 kr tu ve satýþ fiyatlarým sýrasýyla 78,84,88,93,98 bi de bu iþin yarýný var tabii.tahminim 1 TL nin üzeri olacaktýr.
[sýze=4]rakamla ve belge ile konuþalým dedim sonuç ayný ......... Ben bildim ben söyledim ile olmuyor ben evraklý delilli rakamlý yazdým yukarýda size hayýrlý TRAÞLAR
[/sýze]
Son düzenleme : investment; 21-02-2017 saat: 23:08.
550 000 lot RAYSG anladýnýz mý ? ?!! Dikkat edin rakamý görünce þoka girmeyin
Ha unuttum bir de KLNMA yý da bayaðý biriktirmiþtim. Raysg ile klnma yý ayný dönemde toplamýþtým. Önce klnma yaptý,þimdi raysg yaptý,inþallah bu senede YAPRK yapacak.yatýrým tavsiyesi deðildir. Ben hisse pazarlayan biri deðilim,nerede ucuz kalmýþ dipte hisse var ben oradayým.
Yer Ýmleri