-

Originally Posted by
drheart
10 bin lotum var, maliyet 3.75 civarı.
Rüçhanları satıp ana hisse almak mı mantıklı? Yoksa bedelliye katılmak mı?
İkisini kıyaslarsak nasıl hareket etmek lazım acaba
YAL-L21 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Dr.Heart bu soruyu size yakıştıramadım doğrusu. Siz yılların borsacısısınız. Defalarca bedelli gördünüz. Bu tecrübelerınızden faydalanın lütfen. Yazdıklarıınıza göre şirket yönetiminin yavuz hırsız olduğunu görmüşsünüz madem, katılmazsınız, riskinizi de artırazsınız, kafanız da rahat eder. Bana göre bedellilerin çoğunda, başlangıcından ilk 1 saat hariç, bitene kadar (15 gün) hisse de baskı görüyoruz. Bitmeye yakın 1-2 gün önce normale dönüyor. (Trılc de bunun tersi oldu) Evet ihaleyi satış fırsatı görüp malı gömmüşler. Ben de kapanış fiyatını görünce biraz aldım. Baskılama devam edersr devam ederim
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
klink
Sn. Dr.Heart bu soruyu size yakıştıramadım doğrusu. Siz yılların borsacısısınız. Defalarca bedelli gördünüz. Bu tecrübelerınızden faydalanın lütfen. Yazdıklarıınıza göre şirket yönetiminin yavuz hırsız olduğunu görmüşsünüz madem, katılmazsınız, riskinizi de artırazsınız, kafanız da rahat eder. Bana göre bedellilerin çoğunda, başlangıcından ilk 1 saat hariç, bitene kadar (15 gün) hisse de baskı görüyoruz. Bitmeye yakın 1-2 gün önce normale dönüyor. (Trılc de bunun tersi oldu) Evet ihaleyi satış fırsatı görüp malı gömmüşler. Ben de kapanış fiyatını görünce biraz aldım. Baskılama devam edersr devam ederim
SM-J810F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para piyasalarında ne kadar uzman olursan ol zararda iken ve bakiye daha da aşağı inerken kolay kolay ne yapacağına karar veremezsin. Elin ayağına dolaşır, sağlıklı düşünemezsin. Çok yaşadık bu durumları, hor görmemek gerek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri