Originally Posted by Webster Anl nasil boyle oldu onu anlamiyorum Aylýk ta geri kalmýþtý onu yükseltmek içindir hele cuma günü batmýþtý, yarýn normal getirir.
Originally Posted by NewsTR Aylýk ta geri kalmýþtý onu yükseltmek içindir hele cuma günü batmýþtý, yarýn normal getirir. Mevduata geçtim..hayýrlýsý artýk..hepsinde bir miktar düþüþ olacak gibi
Originally Posted by Stajyer Mevduata geçtim..hayýrlýsý artýk..hepsinde bir miktar düþüþ olacak gibi Mevduat ile arasýnda çok fark yok eðer günlük geçtiysen, borçlanma yaptým bugün fena sayýlmaz ortalama %31.
Originally Posted by NewsTR Mevduat ile arasýnda çok fark yok eðer günlük geçtiysen, borçlanma yaptým bugün fena sayýlmaz ortalama %31. Fena oran almadým..60 gün 24.25..dayanamadým bende;)
Originally Posted by Stajyer Fena oran almadým..60 gün 24.25..dayanamadým bende;) Hangi banka iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Pscyokinesis Hangi banka iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Alternatif bank
Originally Posted by Stajyer Alternatif bank Miktar nedir, düþük vermiþler 24,50 veriliyordu.
Originally Posted by NewsTR Miktar nedir, düþük vermiþler 24,50 veriliyordu. Geçen haftanýn oranlarý yok zaten..bence bu hafta biraz daha düþürürler..fondan kayma arttýkça tok satýcý olurlar..bir yandan baz etkiden dolayý enflasyon düþerr diyorum bir yandan hergün herþeye zam..nasýl olacak bilmiyorým
Forum Rules
Yer Ýmleri