TZT 0,026628
mk %49,41
TZT 0,026628
mk %49,41
þimdi FIL'i satalým mý ne yapalým mk çok düþtü![]()
tefas üzerinden aldýysanýz hesaba 14.00 sonrasý geçer,ben geçen hafta sattým 15.10 da filan geçti,ing kullanýyordum hiçbir þey alamadým sadece o günkü mevduata koydum pazartesi ist borçlanma fonu aldým,bugün çoðu bankanýn oraný düþmüþ ing örneðin 19 yapmýþ,22.50 üstü yok o yüzden bence hafta sonu yanmasýn 3 gün filde tutun en azýndan 22 civarý getirir,pazartesi çýkýþ yapýn.daha mantýklý gibi.
dün tahvil faizleri çok ciddi gerilemesine raðmen okt-ist ciddi etkisi olmadý çok fazla etkisi yok dibs'in bizim kaðýtlara.bakalým 3 günü kaçla kapatacaklar geçen hafta sürpriz þekilde ikisi de 30 üstündeydi.
fonlarýn gidiþatý genel olarak nasýl? tablo yapan bir arkadaþýmýz vardý, onu takip etsek iyi olur aslýnda.
Faizlerin düþüþüyle beraber onlarda düþüyor. Son gelen tablo https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post3626572
Bugün BIST repo %19,50 seviyelerinde Takasbankta da ortalama an itibariyle %19.51 seviyesinde.
%22 getirmesi zor olabilir ama göreceðiz. Benim merake ettiðim %16,7'lere gelen gösterge tahvil %15'e iner mi?
10 yýllýk ise %15,70'lerde.
Nedir bu makul reel faiz?
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri