-

Originally Posted by
dimitris
Sayın bakanım nasıl da koparmış 75 milyar dolarlık ticaret işini, helal olsun , kafasına kafasına vuruyor doların.
De , şurasını anlamadım : Ticaret hacmini 75 milyar dolara çıkarmak için mal alacak para yok, cep delik cepken delik ; e satacak mal da yok, bir şey üretmiyoruz.
Ne satsak da ne alsak acaba ?
Boing uçak alabiliriz belki.
Ben de bu 75 milyar dolarlık ticaret hacminin detayını merak ediyorum.
Daha çok biz mal alıp, borcumuz daha fazla artmaz umarım.
-
Tabii TL mevduat oranları artınca bireysel krediler, konut ve taşıt kredileri de paralel olarak artmıştır...
-

Originally Posted by
dimitris
Sayın bakanım nasıl da koparmış 75 milyar dolarlık ticaret işini, helal olsun , kafasına kafasına vuruyor doların.
De , şurasını anlamadım : Ticaret hacmini 75 milyar dolara çıkarmak için mal alacak para yok, cep delik cepken delik ; e satacak mal da yok, bir şey üretmiyoruz.
Ne satsak da ne alsak acaba ?
Marshall yardımı gibi bişey olmasın?
"Paran yoksa para vereyim ama o parayla benim malımı satın almak şartıyla"
-

Originally Posted by
djoz
Marshall yardımı gibi bişey olmasın?
"Paran yoksa para vereyim ama o parayla benim malımı satın almak şartıyla"

Soros'un bir lafı vardı o aklıma geldi. Bizim sadece ordumuz var.
-

Originally Posted by
jmk99
Soros'un bir lafı vardı o aklıma geldi. Bizim sadece ordumuz var.
Beklediğim cevap buydu
Asker borsası ne durumda acaba ? Bir asker piyasada kaç dolardan işlem görüyor? Bizim askerlerin CDS ' i düşüktür.
-
Amerigan borsasından hisse alıp satarsak 100 milyar dolar bile hacim olur,75 ne ki.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ysk seçimlerin yenileneceği keskin'de verilen mazbatayı iptal etti-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*albayrak, abd'de yabancı yatırımcılarla görüştü: Seçimsiz dönemin avantaj olduğunu dile getiren çok oldu-cnn türk
*albayrak: Istanbul seçimleri tekrarlansa biile yatırım konusunda bir fark yaratmaz-cnn türk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri