-

Originally Posted by
murlak
5 yıl sonra yapılacak seçimi alırsın
Hallederiz.. Takvim bizde, ne zaman en uygunsa..
-
sirk cambazları usta ne güzel diyon geçirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir halt olacağı yok.
-
Fazla ileri geri konu$ursa aynen itinayla yapı$ır altı.. Live ek$ın style
-
Ben sinyali aldım: TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİLDİR, KUR, FAİZ VE ENFLASYONU MUTLAKA HEDEFLERİMİZE UYGUN SEVİYELERE İNDİRMEKTE KARARLIYIZ
-
Erdoğan: Faiz konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz, bundan kurtulmak ve bunu minimize etmek
*
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Cumhurbaşkanı iyi güzel diyorda MB sözde açıklama yaptı ama hiç bir soruya yanıt vermedi. 25 küsür milyar dolar dedikleri net rezervden altını düş, haftalık swapı düş, Katar-Rusya-Çin swapı düş muhtemelen eksi net rezervle iş tutan MB. Yok hayır yalan bunlar doğrusu bu demeyen de MB. Millete neden kızıyorki. MB ye fırça atsın. Bence.
-
*erdoğan: Yatırım için kim gelirse başımızın üzerinde yeri vardır, yeterki ülkemize yatırım yapsınlar, bunların önünü kesmek gibi bir şey bizim hükümetimizde olamaz
*erdoğan: Tüm sorunlar çözülmüş değildir, kur, faiz ve enflasyonu mutlaka hedeflerimize uygun seviyelere indirmekte kararlıyız
*erdoğan: Seçim dönemini geride bıraktık, icraate odaklandık
*erdoğan: Her adımımızı serbest piyasa kuralları çerçevesinde atacağız
*erdoğan: Yeniden yükseliş dönemine geçilmiştir, artık şifreler çözülmüştür
*erdoğan: Yaptırım tehditleri türkiye ile ontolojik sorunları olan çevrelerin boş durmayacağını gösterdi
*erdoğan: Gerçek bağımsızlığın yolu gıda güvenliğinden geçiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Arkadaşlar,
Merkez Viopta satış yapıyormuş.
Bunun net etkisi nedir?
Bir de bu gün satış yapıyor mu?
Bilen bir el atarsa sevinirim.
Kur belkide ondan baskılanıyor.
Selamlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız