Originally Posted by coletta Daha 6 aylıkta bile verilen avans 1.5 milyar olmus. Söylediğiniz rakam düşük değil mi? SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Avansı nereden takip ediyorsunuz?
Originally Posted by kalender Avansı nereden takip ediyorsunuz? İlişkili taraflardan diğer alacaklar kalemine bakıyorum bilanco da. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by coletta İlişkili taraflardan diğer alacaklar kalemine bakıyorum bilanco da. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İlişkili taraflardan (Vestel) diğer alacak:1452 İlişkili taraflara (Vestel) diğer borçlar: 1119 Avans anlamına mı geliyor bilmiyorum ama totalde diğer alacağı 330 civarı.
Originally Posted by kalender İlişkili taraflardan (Vestel) diğer alacak:1452 İlişkili taraflara (Vestel) diğer borçlar: 1119 Avans anlamına mı geliyor bilmiyorum ama totalde diğer alacağı 330 civarı. Avans kalemini bulamamıştım. Siz yazınca tekrar baktım.6 aylıkta 596 milyon verilmiş geçen sene 6 ayda 181 imiş. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri