izliyorum , ben bu arada sattýðým Vesbelerin bir kýsmý ile 7.27 den KORDSA ya girmiþtim. hatta dün az miktar VESBE verdim 9.53 ortalama ile yerine de 7.42 den KORDSA aldýmdý ... 7.70 e çaktým KORDSA larýn bir kýsmýný ... VESBE hala %1 le beni bekliyorama hala izliyorum , bunlar milletin sabrýný zorlamaya devam edicek gibi hareket ediyorlar... bu esnada 3.42 ile DURDO almýþtým 4 gün önce 3.83 lerde.... Yani VESBE leri verip geri almamakla doðru karar vermiþim..... sonuçta portföyümdeki senetlerden güzel karlar elde ettiðimde , VESBE hala kelepirse benim için çok iyi fýrsat olur.... Senette pasif emirlerim var ama aþaðýlarda.... DAEWOO haberi gelmedikçe hareket etmiyorlar.... alýrsa sürpriz hareketler yaparlar.... alamazsa ne yapýcaklar fiyatý çok merak ediyorum....
--------------------------------------------
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
lonely bizd e bekliyoruz bu adamlar dedin gibi bekleyeni ayrý ödüllendirmiyor.
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir þirkete senede inandýðýmýzda , sabýrla sonuna kadar hedef fiyatý beklemek lazým.... Çünkü bir þekilde %20-30 kar ettik deyip senetlerimizi satsak , yada gitmiyor diye sattýðýmýzda , bunlar bizden mallarý alýp , topukluyor.... hep bu yüzden büyük vurgun yapamadým. 2018 de kendimi disiplinize edicem. Artýk mesela her senette belirli miktar kenarda durcak , onlarý satýp almýcam.... sabit durcak.... yani bir nevi ona ortak olup , uzun vade yatýrcam.... böylece altýn vuruþ yaparlarsa kaçýrmamýþ oluruz.... ne zaman bu disiplini kaybetsem hep arkalarýndan baktým durdum.....
Þu an Vesbede açýkça sinirlere oynuyorlar.... Neyseki bu sinir harbinde pozisyonlarýn yarýsýný yukardan verip , diðer senetlerde pozisyon alarak , ben galip çýktým þimdilik.... SPEK yukarý yapýp ,sonra aþaðý çekiyor. amacý bakýn hep size yukardan verme þansý veriyorum , sonra düþüyor geriden alýn.... bunu gösteriyor. sonra bir gün gelecek her kes satýcak alttan alýrýz deyip , sonra o mallarý alýp gidicek.... bunlar tahminim...... silkelemeye çalýþýyor durmadan.... Vur spek vur...... Bekliyorum hamleni![]()
------------------------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
bu arada takip edenler varsa AYGAZ aldým bugün. onunda temettü verimi iyi.... yani temettü verimi iyi senetlerde pozisyon almayý hedefledim... birde hýzlý büyüyen kar rasyolarý iyi þirket hisselerine odaklandým....
--------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
YILLIK HÝSSE YARIÞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yýl yarýþalým
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalým tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENÝ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri