Þu anda 2 gündür bot hacimli iþlemlerle hareket gerçekleþtiriyor , muhtemelen yabancý alýmlarý olabilir diye tahmin ediyorum... Sabah seansýnda 10.62 den ufak çaplý alýmlar gerçekleþtirip , botun kafasýný karýþtýrdým10.69 a çektirdim
Güzel tarafý ucuz kaldýðýný gören yabancý bir fon akýþý buraya gelirde pozisyon almaya baþlarsa güzel olur.... Zaten 3 aylýk bilanço , açýklayacaðý temettü , yeni yatýrýmýn devreye girmesi , iþtah kabartýyor..... Fiyatý daha fazla aþaðýda çekemiyorlar artýk..... Güzel günler yakýn gibi gibi.....
------------------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Küçük yatýrýmcý dostlarým nerelerdesiniz 11.22 gördük ses seda yok forumda. Spek sonunda dökmeyi becerdi mi yoksa?
Ayarý yok, çýktýðý yerde kalmýyor
Kademe derinlik bilgisi paylaþabilir misiniz, gün sonunda
VIA_A1_1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence spek dökmeyi baþaramadý. Yabancýlar ucuz kaldýðýný görünce , 3 yýllýk düzeltme sürecinin sonlarýna geldik diye düþünüyorum. þu an SPek in bile azýna mýçtýlar bence4-5 gündür otomatik bot iþlemleri oluyor. Zaten sürekli git gel yapmasýda mal almak için kendi kendine hacimler yapýyor. þu anda herþey lehimize gidiyor , inþallah o sene bu sene olacak ... Yani Endeksin üzerinde getiriye sahip oluruz inþallah....
1 ocaktan itibaren takaslarda 500 bin lot yabancý lehine alým var... 200 bin lot Gedik Yatýrýmdan artýþ var. (bunun 133 bin lotu mart ayýnda oldu ) ... Garanti Yat da takaslarda görülüyor , bunun 100 bin lotunu arkadaþým aldý ;) ... Muhtemelen yakýn zamanda Aðustos 2017 de gap býrakýlan 12.80-13.30 aralýðýný test edeceðiz gibi gözüküyor... Sonrasý açýklanacak bilanço , bitecek olan fabrika ve gelecek haber akýþlarý ile göreceðiz...
--------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri