Bilanço ortaklara hayýrlý olsun. Ýnþallah 2021'de 2020 karlýlýðýný geçeriz.
YTD
Bilanço ortaklara hayýrlý olsun. Ýnþallah 2021'de 2020 karlýlýðýný geçeriz.
YTD
bilançoyu beðendim.. tahminimin bir týk üzerinde geldi.. Geçen senenin ilk çeyreðine göre gayet olumlu hayýrlý olsun ortaklara
Bilanço güzel olunca yazacak çok þey çýkmýyor anlaþýlan, ytd.
Bilançoda temettüde herkese hayýrlý olsun.
Satýþlar tahminime yakýn net kar tahminimin bir miktar altýnda gelmiþ. ( 350-370 beklentim mevcut idi )
Brüt karda beklediðimiz baský gerçekleþmiþ. Ancak net kara inerken beklentiden biraz fazla harcamýþýz karý. Yinede piyasa beklentisinin çok az üstünde. Nötr diyebiliriz.
Vesbe ilk çeyrek genelde diðer çeyreklere göre daha az kar açýklýyor herkesin malumu.
Önümüzdeki çeyrek ne bekliyoruz ? Þahsen;
-Son çeyreðe yakýn belki daha iyi ciro bekliyorum.
-Emtia fiyatlarý daha da zorlayacak.
-Stoklara göz atmakta fayda var. (Ýlk madde malzeme artýþý mevcut )
-Þirket maliyetleri azaltýcý ne gibi çalýþmalar yapar. Argeyle ince saç kullanýmý vb. Ýlk madde ve malzemeyi ilk çeyrek arttýrmasý güzel hamle..
-Yurt içi talep hala canlý. Yanýna güçlü ihracatý koymaya devam edeceðiz.
Verileri takibe devam.
3 gün tatil var faaliyet raporunu didik didik edip yatýrýmcý iliþkileriyle yine iletiþimde fayda var.
Herkese tekrar hayýrlý olsun.
Son düzenleme : fekonomig; 23-04-2021 saat: 01:33.
1 lota ne kadar temettü ödemesi var
Temettü beklentilerin aþaðýsýnda kaldýðýnda çoðu kiþi yatýrým yapýlacak dediðinde, keþke demiþtim bilanco da bakalým dedim ve yanýlmadým.
Temettü verebileceði parayý vestele verilmesi bence daha yüksek ihtimaldi ve
580 mn vestel verilmiþ. Vestel hisse sahibi ise bizler de hisse sahibiyiz. Þirket iyi iþler iyi bunlara lafým yok.yatýrým yapýyor ona da tamam. Ancak ayný zamanda hisse sahibiyim olumsuzluklarý belki sizler kadar görmezden gelemiyorum.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri