-
2 kurumdan 8 milyon aldı 4 te vardı ettimi 12 milyon sırtlanlar korkudan altlarına edecek açık yapamıyor.
zaten 3 4 milyon lotda veraset ilamı falan gelmez bu tahtada kaldı 1 2 milyon lot mal.istese fezaya götürür.
-
arkadaşlar tahtaya yardımcı olmak istiyorsanız emanete takstan 1 lot dahi vermeyin.kurumunuzu arayın sizden habersiz verebilirler.1lot verirseniz spk lisansınızı iptal ettirim deyin.önümüzdeki hafta dahil bu çok önemli.
-

Originally Posted by
fener1907
arkadaşlar tahtaya yardımcı olmak istiyorsanız emanete takstan 1 lot dahi vermeyin.kurumunuzu arayın sizden habersiz verebilirler.1lot verirseniz spk lisansınızı iptal ettirim deyin.önümüzdeki hafta dahil bu çok önemli.
Ben blokaj koymak istedim ama porföyde gözükmüyordu.Mecburen sattım.Birileri bizim malımızı bize danışmadan satıyor malesef..
-
Aracı kurum dağılımı atarmısınız
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
emek
tıpkı dediğin gibi oldu be sen bu işi biliyorsun. Zaten nickinden de belli borsacı
pgn605 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Originally Posted by
desenat
metro 6.444.109 adet alım
-

Originally Posted by
B0RSACI
Ben blokaj koymak istedim ama porföyde gözükmüyordu.Mecburen sattım.Birileri bizim malımızı bize danışmadan satıyor malesef..
bakın onu söylüyorum kendini akıllı zanneden o mini etekli müşteri temsilcileri varya dikkat edin arayın aynen söyleyin hakkınız bu.tek lot dahi haber vermeden verirlerse spk kanunu gereği lisanslarını iptal ettirebilirsiniz.yada sizle anlaşacaklar.
-
ıcbct ye ıyı basıyorlar arkadaslar
-
pastanın son halini atar mısınız arkadslar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri