Barış aksu 3.7 den aldıgı 2.5 milyonu ve 3.x deb aldıgı 1.5 milyon lotu 2.3-2.8 arası satmış yersen ya bu barış malabadi yada kagıtta sinyal var ytd
Barış aksu 3.7 den aldıgı 2.5 milyonu ve 3.x deb aldıgı 1.5 milyon lotu 2.3-2.8 arası satmış yersen ya bu barış malabadi yada kagıtta sinyal var ytd
Bugun iyi dayandi yarin donus yapma ihtima yuksek hisse dustukce bura bosaldina gore herkez satis yapti heralde bugun alislar iyiydi kapanisa dogru satis artmadina gore neden dususle kapadi anlayamadim ama hala maliyet dusurme taraftariyim
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sagolasin ustad anliyamadim Xgmyo endeksinin dususle kapatmasindan dolayimi 2.350 den 2.330 duserek kapanis yapmasi neden oldu yoksa 2.350 den kapanisa kadar 2350 adet ek satis gerceklesmis diger kisim alislar satislari karsiliyor ama buna ragmen dusuyor hala kafam basmadi bu hisseye nerden bulasdim bilmiyorum
Sayın medwig teşekkürler. birde aylık takas atabilirmisiniz?
Lanet olsun bu borsaya girdiğim güne...Gelecegi kaybettim burada
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsallah bugun umdugum gibi yukselerek kapanacak kapanirsa yarin %2 bir yukselis daha bekliyorum
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri