-
Şeker de metronun yancısı zaten. Aynılar. Toplamda daha 800 bin değil 3 milyon Lotları var. Ve toplamda maliyetleri 1.70 tir. Normalde aldığı fiyata tekrardan satması. ICBCT ' de kurşunu bitti diye düşünüyorum. Zaten ben üstteki mesajı yazarken; 5.10 dan 4.70 e düşmüş ICBCT. Büyük olasılıkla onu tavana süremeyecek. Burası gibi sığ değil , çok büyük miktarları 5li rakamlardan eline verirler. Ama belli de olmaz orası için gözünü kana bukamışsa diğer tüm hisselerde zararına da olsa çıkar. O zaman burada 800 bin değil 3 milyon lottan bahsetmemiz gerekecek.
-
İnşallah dünkü ıcbct Gibi olur 4 lerden 3,65 lere gelmıştı sonra ver elını yukarı yapmışlardı ıcbct yi
-
ICBCT ekside. Oradaki nakit ihtiyacı bitti. Belki burayı sürebilir. Ama herşey olabilir, kendileri de fwna battı ICBC'de. Burada şekerin satışları durdu mu; son durum nedir?
-
Ya Ne çok biliyorsun sen çek git milletin kafasını karıştırma
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Şu anda galip at koşturuyor dostum. Durum bu. Şirket durumu karlılık yeni haber vb hiçbir şey yok, ve herşey olabilir. Kafa karıştırmak değil amacım; sadece bir iki tespit. Zaten en ufak bir tavsiye manası içerecek cümle de kurmadım; burada 1.6x küsür maliyetle milyoblarca lotu var, vakalım, göreceğiz. yatırım tavsiyesi değildir.
-
Bugunluk ve 3 günlük alan satan pastayı atabilecek arkadaş varmı...tsk....
-
-

Originally Posted by
drborsa
metro topa gırmemıs rıca etsem metro nun elınde toplam ne kadar var malıyetını gösteren bır tablo atabılırmısın..tsk.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri