120120 bin endeks geldiðinde hissenette çýktým o yüzden halbuki açýk ...
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
120120 bin endeks geldiðinde hissenette çýktým o yüzden halbuki açýk ...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Lastik hava kaçýyor þoför patlatma lastiði ama bugun servise çekeceksin snlaþýlan niyetin bozuk
6.65 he dur biraz alým neþe gelsin
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bu hissede her hafta bir hareket çekiyor daha salý çekti haftaya salýya gelim
Nakit kraldýr.
Bölünme tarihi belli oldu yarýn atlayanlara güzel mal yedirirler malum adamlar 5,87 den bu haberi bilerek mala girdiler
Ytd
Bölünme tarihi daha önceden duyurulurdu eðer ertesi gün bölünecekse gün içinde seans açýk iken duyurulurdu ama bunlar böyle yapmadýlar seans kapandýktan sonra haber geldi sabah bölünüyoruz diye sanki oldu bittiye getirdiler ilk defa böyle birþey görüyorum.[emoji850]
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durumu spk ya mý cimere mi yazmak lazým[emoji848]
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar yanlýþ yorumluyorsunuz kaðýt yarýn bölünmüyor 20 sinin akþamý kapanýþ fiatý baz alýnacak ayrýca zaten 22 si son gündü bunu bilen gruplar pozisyonu u aldý yarýn ve pzts bizim gibi ky ler atladýðýnda tahminim mallarý bize satarlar dikkatli olmakta fayda var kâðýda ina ýyorsanýz bölündükten sonrada alabilirsiniz
Ytd
Yer Ýmleri