Hocam bunlari ben çözemedim tahtayı bilinçli alış koyuyor sonra bizim gibi keklik atlıyor .Altları iptal ediyor .Resmen popo açıkta kalıyor hissediyor insan yavVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bunlari ben çözemedim tahtayı bilinçli alış koyuyor sonra bizim gibi keklik atlıyor .Altları iptal ediyor .Resmen popo açıkta kalıyor hissediyor insan yavVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
10 tl lik hisseyi nasıl oluyorda 3 katından alıyorlar anlamıyorum.saadet zinciri gibi gazlamayla giden hisse alınca sonucu böyle oluyor malesef[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef öyle arkadaşım kront ben 5 sene taşıdım geçen 2 ay önce Allah'tan verdim.Hep böyle içine ettiler borsanın her yerde operasyon yapanlar yüzünden millet borsadan soğudu .Bende yavaş yavaş çekiliyorum artık zararami yanak yatırıma mi bir hisse alırım kol gibi girer çıkamayız.Bir hisse alırız temettü ayağına bir vüris gelir 2 senede aldığımızı 1 ayda veririz .Bu borsadan nefret ettim ...kısaca kalın sağlıcaklaVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Kront 1.45 de ucuzdu 11 de ucuzdu teknoloji devrimi var .Sorun operasyona uğramasi önder diye biri borsa gündemde yazıyor.Ne kadar doğru bilemem SPK takip etmeli .Güzel hisseler heba oluyor.Yakinda kimse kalmayacak bende dahil...VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldır.
Yer İmleri