Originally Posted by gumus2929 Salý günü bende girmeyi düþünüyorum hisseye. Hedefim 8 lira temmuz aðustos için. Þahsi fikrimdir. Aldanmayýn BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hangi hisse 8 tl olacakmis? Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by suatt38 Hangi hisse 8 tl olacakmis? Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Kront
Originally Posted by Keklik Kront Kront 8 tl olacaksa niye sali gunu alicaksiniz. Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by gumus2929 Salý günü bende girmeyi düþünüyorum hisseye. Hedefim 8 lira temmuz aðustos için. Þahsi fikrimdir. Aldanmayýn BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Originally Posted by suatt38 Hangi hisse 8 tl olacakmis? Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Arkadaþýn yazdýðýndan benim anladýðým; hedefi CEOEM miþ.
Originally Posted by gumus2929 Salý günü bende girmeyi düþünüyorum hisseye. Hedefim 8 lira temmuz aðustos için. Þahsi fikrimdir. Aldanmayýn BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bir miktar hisse de bende var, maliyetim yaklaþýk buralar. Bir yýldýr duruyor. Çok zarar oluþtu vermedim. Bari üç beþ kýsmetimizi alalým diyoruz ama her gün baþka bir senaryo tedirgin ediyor. Sizleri uzaktan takip ediyorum. Ýnþaallah iyimolur.
Ceoem Originally Posted by faqir Arkadaþýn yazdýðýndan benim anladýðým; hedefi CEOEM miþ. BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer Ýmleri