Selam arkadaþlar, burda topik açýlmýþ biz dünyadan bihaber diðer tarafta takýlýyoruz tek baþýmýza.![]()
Selam arkadaþlar, burda topik açýlmýþ biz dünyadan bihaber diðer tarafta takýlýyoruz tek baþýmýza.![]()
Sn MAHARAJ hocam alaçatý may abinin yeni saheseri ile ilgili arastirma ve bilgiselleriniz cok baþarýlý. ..buna istinaden bir merakimi sizinle paylasmak isterim.
Bu gyo sirketleri pekala onemli mevkilerde önemli büyüklükteki tasinmazlari ozellikle arsalari ile ünlüler lakin göle su gelinceye kadar kurbaga misali bircok küçük ortaginida bekletmiyor degiller..Hal böyle iken mesela Aziz amcanin böyle bir olasiligi faaliyete gecirme ihtimali sizce nedir ?
Olimpik üstad ta görüþlerini paylasirsa double güzellik olur diye düþünüyorum [emoji4]
yaþlanarak degil yaþayarak tecrübe kazanýr insan...
Tektu bana göre çok ucuz ve beklentili bir hisse, 2017 de çok konuþulacak gibi.
Torunlar gyo, 10 milyarlýk portföy deðeri ile yýllýk 500 milyon kira geliriyle efsane olabilir!
Aziz aða'nýn hisse ile ilgilendiðini sanmýyorum, çünkü aziz aða küçük çaplý bir patron deðildir!
Sn maharaj tesekkurler lakin esasen yanlis ifade ettim sanirim afedersiniz ...aslinda aganin hisse ile degilde olimpik ustadin bahsettigi 70 dönümlük o guzelim arazinin ne sekilde degerlendirilip yapilandirilacagi konusunda
yaþlanarak degil yaþayarak tecrübe kazanýr insan...
Bakan Özhaseki, imar yasasýný deðiþtireceklerini belirterek, 'Her kentin imarý mevzuatý farklý olacak. Ben Ýstanbul için ayrý bir çalýþma yaptým. Pilot bölgeler seçtim" açýklamasýný yaptý.
Erdoðan: "Dolar 3.5 TL'nin altýna iner"dedi.
Bu durumda þirket,döviz artýþ riskinden de kurtulmuþ olur.
Bu arada mevcut Antalya Deepo avm'nin yanýna yapýlan ve kiralanabilir alaný üç kat artýrmasý planlanan Mall of Antalya avm projesi bu yýl Mayýs gibi açýlmasý planlanýyor turizm sezonuna yetiþtirmeleri iyi olur yeni avm'nin açýlmasý ile tam olarak 3.çeyrekten itibaren kira gelirlerine ilave bir katkýsý olacak. Avm tanýtým filmi ve proje inþaatýnýn son durumuna aþaðýdaki linklerden ulaþabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=fgWSOPh1Kes
http://wowturkey.com/forum/viewtopic...155057&start=0
Yer Ýmleri