Alýntý Originally Posted by erdgass Yazýyý Oku
Bakýþ açýsýna göre deðiþir bu, yýlbaþýnda dipten alan için iyi getiri olabilir büyük resme bakýnca özellikle halka arzdan alanlar yada geçen sene Aziz Torun'un sözlerine bakýp alanlar açýsýndan daha farklý görünüyor. Dediðim gibi herkes dipten alýp zirvelerden satamýyor yapabilen olursa ne ala herkesin farklý yatýrým anlayýþý var.
Borsa hayatýmýn ilk yýllarý 1998 de iþgyo halka arzý vardý,,çok methetmiþlerdi,,,,neyse girdik,,,o yýlda borsa dip olmuþ,ralli yapýyordu,,bütün kaðýtlar uçuyor,,iþgyo bir türlü gitmiyordu,,,o gün bugündür daha halka arzlara girmiyorum,,girsemde yarý fiyatýna düþmeden alýþ yapmýyorum.
En son örnek mistral gyo,,kaðýdý düþürmeyeceðiz,geri alým garantisi vereceðiz dediler,5.52 halka arz,,bugün 5.32,,,aradan 4 ay geçmiþ,,,hani nerede taahhüt,sözleþme,,,,lafta kaldý,,yatýrýmcýlar periþan.
Bu yüzden,kimsenin lafýna inanmamak lazým.Patron bile parayý gördüm mü,yalan söyleyebiliyor,,burada spk uyuyor,,yalana karþý bir ceza yok,müeyyide yok,,yatýrýmcý adeta cezalandýrýlýyor.