Gyolarda hareket var, torun 1.83 geçilirse iyi olacak gibi göörünüyor, sonrasý bilançoya baðlý. Bu arada herkes gönderdi torun niye göndermiyor veya ne zaman gönderecek. Hissede kimse kalmadý mý acaba, epey ortak vardý, hep böyle oluyor zaten.
![]()
Gyolarda hareket var, torun 1.83 geçilirse iyi olacak gibi göörünüyor, sonrasý bilançoya baðlý. Bu arada herkes gönderdi torun niye göndermiyor veya ne zaman gönderecek. Hissede kimse kalmadý mý acaba, epey ortak vardý, hep böyle oluyor zaten.
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
yatýrýmcý iliþiklerinden pelin hanýmý aradým, hayatýmda bu kadar iletiþime kapalý yatýrýmcý iliþkileri görmedim, 5. levent satýþlarý nasýl gidiyor dedim söyleyemem dedi, borçlar azaldý mý diye soruyorum bilgi veremiyorum dedi, kar piyasa beklentisine yakýnmý gelecek dedim, açýklanýnca görüsünüz dedi, ne zaman açýklamayý düþünüyorsunuz bu akþam açýklayacaðýz büyük ihtimal diyor.
Ben de daha önce görüþmüþtüm, mailleþmiþtim, bana da sadece çalýþan birisi olarak formalite cevaplar verdi.
Hisse hiçbir zaman rahat bir çýkýþ yapamadý bugüne kadar, kesik kesik, aldýðýný hemen geri veriyor, gyolar içinde en büyük varlýðý olap da pd/dd si en düþüðü o olmasýna raðmen böyle maalesef.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri