2/10.000 komisyona bir de ucretsiz derinlik veren kimmis ki ?
Sent from my iPhone using hisse.net
10 binde 3 benim.. ayrýca matriks mobile verildi. 10 kademe derinlik. Aracý kurum daðýlýmý. Takas listesi. Alýcý satýcý kurumlar kim hepsi açýk.
Birde bunun haricinde her kurumda var mý bilemiyorum gün içi iþlem limiti verildi. Paranýzýn 5 katý kadar para veriyor trade için. Bu parayý kullanýp hisse alýnca ayný gün satýp pozisyon kapatmanýz mantýklý.. yani siz iki kademe yüksekten satýp trade etmekten söz etmiþsiniz. Bu gün içi limitle bunlarý yapýyorum. ancak oldu da trade de terste kaldýnýz bunun için de gayet uygun fiyata kredili iþlem limiti açýlýyor..
Son bir buçuk aydýr benim anaparam yüzde 100 hissede. Devamlý onlarýn limitler ile iþlem yapýyorum.
Alnus yatýrým..
Ýþlem hacmi doðal olarak artýyor verdikleri imkanlar dahilinde.. 12 Nisan da hesap açtým ve nisan ayýnda hesap acilisimdan sonra 13 gün borsa açýktý.. 1.700.000 iþlem hacmi yapmýþým.
Mayýs ayýnda þimdiye kadar 13 gün borsa açýktý. 1.800.000 iþlem hacmi yapmýþým..
Bu rakamlar kimine büyük kimine küçücük gelecektir. Sadece sizde hesabýnýzý buna göre yapýp aracý kurumunuzdan daha fazlasýný isteyin.
Matriks ve 3/10.000 konusu baska ama diger konu aciga alim/satim yetkisi ile iliskili ve kisiye ozel
Bu araclar her ne kadar ana para uzerinden teminatli olsa da , yani sirkete riski olmasa da yine de kisiye ozel
Sent from my iPhone using hisse.net
Yer Ýmleri