4 ten beri uyardim biz yandik ky yanmasin dedim. Piyasaya bakin hala pazarlamaci coksa düşüş devam. Kimse hissenin ederini merak etmiyor. Sahi hisse neden 1 tl den 5 e cikti. 1 den 5 e cikmasi normalse neden geri gitmesi anormal olsun? Hisse cok dustu diye hisse aldikca ky batmaya mahkumdur.Hacimli dusmesi ao altı kapaması ve tek tusla 15 kademe dusmesi hep negatif... Ne zamanki hscimsiz tavan yapar o vakit girilir. Simdi isteyen bekler isteyen satar isteyen alir rulete dondu olay... Biz uyarimizi cok yukardan yaptik.ciksa bile son saniyede cakmayacagini ve bu stresle yasamayi seviyosaniz tutun alin ben karismam...bize zaten girdi. Ky girdikce basacaklar. Alan bir onceki aldigi yeri goremiyor. Yasak kalkacagi gun 3.40 ti... Olumlu beklentiyle ky ye itelediler. O gunlerde ne yzadigimi hatırlıyorum. Yani hisseye spekulatif degil gercek anlamda deger ne kazandirir? Yasak kalkmasi bedelsiz a geubu vs onemsiz... Bunu anlarsak kazaniriz. Ama bilincsizce muhabbetler var.Hala mal basma bitmedi. Alan ky..Malesef. Dead cat bounce da yapmiyor...3.59 da satacakken telefonumun sarji bitti.. boyle dr kismetsiz biri olan brn burdayken daha cok sansa ihtiyaciniz var. Yine dr isteyen sabretsin dusen bicak tutulmaz bilmiyorum hunharca gömen maliyeto 1.5 olan kurumlar var...karar sizin.İns cikar da kurtulrum ama umidim yok..ytd

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri