Olası bir yaptırım kararında iş kamu yazılımlarına kadar inerse durum çok vahim olur.Ben işin oralara kadar gideceğini sanmıyorum.
Olası bir yaptırım kararında iş kamu yazılımlarına kadar inerse durum çok vahim olur.Ben işin oralara kadar gideceğini sanmıyorum.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Bireysel olarak çözüm bulabilirsin ama devasa yazılımlar varsa kırık program seni kurtarmaz.
ÇİN ve RUSYA kamu kurumlarında %100 açık kaynağa geçti ve riskleri yok artık. Bize ambargo konulduğu anda savaşmadan ülkeyi teslim ederiz. 3 gün sürmez teslim etmemiz. Veri tabanları çalışmadığı anda savaşmadan teslim oluruz.
https://anadolupanteri.net/2019/03/r...a-tasindi.html
asıl bireysel çözüm olmaz
mesela bakma oyle yazdımda , ben şahsi laptop umda cep telefonumda, kırık mırık hiçbirşey taşımam , çunki potansiyelde direkt adamla davalık olursun
ama topyekun bi yasaklama da , bal gibi onu yapar her devlet, hatta illa ki yapmakta zorunda ne yapacak yani
abd yazılım vermiyor diye , ne yani
dökümhaneler havalimanları uçuş kontrol vs vğ işi mi bırakacak. bekleyecez aç aç yazılım gelsin diye oldu canım
biraz rasyonel olalım lüffen yağni.
Yer İmleri