Baþtan söyliyeyim, bence en hayýrlýsý oldu kafamýz rahat olacak...
Sayýn deep voice, 2,5 milyon dolar yorumunuza katýlmadým bence gayet rahat 2,5 milyon dolar aylýk kira geliri olabilir, izah edeyim...
MarkAntalya konum itibari ile Ankara kýzýlay meydanýndaymýþ gibi düþünün, ayrýca Ankaranýn her yeri Antalya' dan daha pahalýdýr yaklaþýmý da yanlýþ olabilir, benim öðrendiðim zamanýn belediye baþkaný Menderes Türel' in bu avm için yolun bir þeridini dahi iptal ettiði fiziki görünümüne baktýðýnýzda yolu AVM' nin içine çekmiþler gibi oluyor, geçeni içeri çekiyorlar gibi :D istesek yapamayýz yani, bir diðer enteresan durum Antalya Bilim Üniversitesinin Mark Antalya' nýn 7,8 ve 9. katýnda olmasý ki sanýrým bunu da istesek þuan yapmak zordur, 55000 m2 45 dolar m2 fiyatýyla 2475000 dolar yapýyor böyle bir avm için uygundur, 160 baðýmsýz bölüm var 15000 dolar ortalamayla 2400000 dolar, buda uygundur, kýsaca Antalyalýlarla konuþtum herbiri gudubet bir bina ama geçerken bile gel bir girelim diyoruz çünkü illaki çarþýda iþimiz oluyor diyorlar, kýþýn hafta içi bile týklým týklým diyorlar, yani biz bu avm' nin gelirini ne m2 hesabýn nede þehir hesabýndan kýyaslamamýz doðru olmayacak bizi yanýltacaktýr bence...
Bence sizin daha önce belirttiðiniz ve haklý olduðunuz rahatsýzlýk ki beni en rahatsýz eden tarafý da buydu; ihalenin tmsf kaynaklý oluþuydu ve 3 sene sonra hataydý, yanlýþlýkdý, usulsüzlükdü gibi þeylerin çýkabilme ihtimaliydi...
Bu tarz bir rahatsýzlýk olmasa rakamý bile çok görmeden ben alýnmasý gereken çok deðerli bir yer olarak gördüm markantalyayý çünkü Avm sürekliliði yakalanacak en iyi konumda tüm maðazalar avm içinde olmasýna raðmen çarþý dükkaný yerinde, müþteriyi avm' ye getirelim derdi yok, bence daha iyisi zor bulunur, emsali fazla olmayan bir yer yani sen kaça alýrsan al emsali olmadýðý için satmaya kalkarsan fiyatý senin belirleyeceðin fiyat olacaktýr...
Tmsf' nin beðenmeme nedeni de bence 400 milyon dolar olan bank asya borcunu sýfýrlamak için MarkAntalya satýþýna çok umut baðlamalarý ve altýnda bir fiyata satmak istememeleri bence...
Pagyo payýmýz 4.538.927 adete yükselmiþ oran % 5,22...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Yer Ýmleri