273434 adet geri alým yapýlmýþ bugün...
Toplam 3997480 adet oldu...
Oran % 2,479 oldu...
273434 adet geri alým yapýlmýþ bugün...
Toplam 3997480 adet oldu...
Oran % 2,479 oldu...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Bu kurulan þirkete ne diyorsunuz...
Yine bunlar birþey almanýn peþinde gibi...
KAP:Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 10 Mayýs 2019 tarihli kararý doðrultusunda kurulmasýna karar verilen Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Þ ünvanlý iþtirakin kuruluþ iþlemleri tamamlanmýþ olup, Þirket esas sözleþmesi 23.05.2019 tarihinde tescil, 27.05.2019 tarihinde ilan edilmiþtir.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Ne olduðu belli oldu...
Artýk oteli de kendimiz iþleteceðiz diyorlar...
KAP: YGGYO [ ] YENÝ GÝMAT GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel) 21.06.2019 13:52
Þirketimiz mülkiyetinde bulunan otelin kiracýsý olan Bkb Seyahat Acentesi Turizm Ýnþaat Sanayi ve Ticaret A.Þ. ile olan sözleþmemiz 21.06.2019 tarihinde yapýlan fesih protokolü ile 23.06.2019 tarihinden geçerli olmak üzere sonlandýrýlmýþtýr. Bunun üzerine Þirketimizin 21.06.2019 tarihli yönetim kurulu toplantýsýnda otelinbaðlý ortaklýðýmýz Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Þ.ne yýllýk 7.500.000 TL+KDV+ciro kira bedelle kiralanmasýna karar verilmiþtir.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Kiralayan þirkette bizim sayýn ayan09...
Ortaðýmýz ekfuture' nin belirttiði gibi kar yapýp yapmayacaðý iþletme potansiyelimize baðlý...
Bugüne kadar yönetimden ben memnunum çoðu kararda...
O yüzden bu iþtende iyi kar yapacaklarýný düþünmeseler bu iþe giriþmezlerdi...
Zaten otelin de sabit bir müþteri potansiyeli ve doluluðu vardýr...
Bizimkilerde Allah' ýn izniyle daha da arttýrýrlar karlýlýk dahil...
Hayýrlýsý olsun...
Sayýn MSB unuttuðum bir konuyu hatýrlatmýþsýnýz. Yggyo yönetimi saðduyulu iþler yapýyor. Otel iþletmeciliðinin altýndan da kalkacaklarýna inanýyorum. Ýlk dönemde karlýlýktan çok doluluða, avm'de olduðu gibi önem verirlerse bu iþi öðrenmiþ olurlar, gelecek yýllarda da güzel karlar yazmaya baþlarlar. Malum zamanýmýz kar zamaný deðil, var olaný koruma zamaný. Ortaklarýn da abartýlý beklentiler içinde olmadýðý baþlýðýn sükunetinden belli zaten. Saygýlar, bol kazançlar..
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
YGGYO Solo 2019/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 124632898 Yýllýk Deð%:23
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri