Toplamak için sanýrým fiyatý iyice düþürecekler. Azcýk güvenim olsa alacaðým. Ama daha önce de test ettim aldýðým fiyatý birdaha göstermediler. Bilmiyorum ama bu hisseden kazanmak imkansýz gibi kazanan varsa da helal olsun. Ytd
Toplamak için sanýrým fiyatý iyice düþürecekler. Azcýk güvenim olsa alacaðým. Ama daha önce de test ettim aldýðým fiyatý birdaha göstermediler. Bilmiyorum ama bu hisseden kazanmak imkansýz gibi kazanan varsa da helal olsun. Ytd
2 ay olmuþ tek bir enry bile yok, düþen borsada direnen bir hisse olarak bunu haketmiyor bence.
Temettüyü 2 taksitte verseydi daha iyi olacaktý. Bir sene konuþacak bir konu kalmýyor.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Bu bilgilere nereden ulaþtýnýz, ben o kadar bakmama raðmen verdiðiniz bilgiyi KAP'ta ve þirketin kendi sitesindeki tablolarda bulamadým. Tek bulabildiðim 31 Mart bilançosundaki 10 milyon küsur TL'lik finansal yatýrýmlar. Sizin söylediðinize göre bu rakam þu anda artmýþ durumda. Çünkü Pagyo'nun % 4'ü bile tek baþýna 15 milyon tl.
Winter is coming...
Faaliyet raporunda bile bu ayrýntýlar yok. Demek ki Genel Kurula katýlýmý cazip kýlmak için bazý bilgileri yalnýzca orada veriyorlar. Bu konudaki geliþmeleri öðrenmek için de gelecek genel kurulu (Mart-Nisan 2019) bekleyeceðiz anlaþýlan.
Bilgi için teþekkürler, bu vesileyle.. Saygýlar..
Winter is coming...
Þirketimiz Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonu tarafýndan 08.05.2018 tarihli Resmi Gazete'de satýþ ilaný yayýnlanan MarkAntalya AVM Ticari ve Ýktisadi Bütünlüðünün satýþ þartlarýnýn deðerlendirilmesi amacýyla ihale þartnamesinin satýn alýnmasýna ve bilgi odasýnýn kullanýlmasýna 08.05.2018 tarihinde karar vermiþtir.
Sürecin Þirketimiz açýsýndan belirsiz olmasý, Þirketimizin yasal hak ve menfaatlerinin korunmasý ve kesinleþmeyen bir süreç hakkýnda yatýrýmcýlarýn yanýltýlmamasý amaçlarýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliði'nin (II-15.1) 6'ýncý maddesi kapsamýnda içsel bilginin açýklanmasýnýn ertelenmesine karar verilmiþtir.
Mevcut durumda Fon tarafýndan Þirketimize bilgi odasý kullanýmý ve tesis ziyareti için 21-22.05.2018 tarihlerine randevu verilmiþtir. 05.06.2018 tarihinde yapýlacak olan ihaleye katýlýp katýlmama hususu bilgi odasýndan elden edilen verilere göre bilahare deðerlendirilecektir.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Yönetim Kurulumuzun 18.05.2018 tarihinde yapýlan toplantýsýnda; mevcut 107.520.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayemizin 250.000.000 TL'lik kayýtlý sermaye tavaný içerisinde kalmak ve geçmiþ yýl karlarýndan karþýlanmak üzere 53.760.000 TL artýrýlarak 161.280.000 TL'ye yükseltilmesine, bu kapsamda hem nama yazýlý A Grubu ve hem de hamiline yazýlý B Grubu pay sahiplerine ellerinde bulundurduklarý beher hisseye % 50 (Elli) oranýnda (B) Grubu hamiline yazýlý bedelsiz hisse verilmesine ve gerekli iþlemler için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmasýna karar verildi.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Yer Ýmleri