..yap iþlet devret modeli ile migros a verilmiþti zamanýnda..sonra 2.etap ýn inþaatý yapýldý 1.etap dan gelen kiralarla ..sonra kar payý daðýtmya baþladý ..borsaya kote olmadan 1-2 kez az para daðýtmýþtý..borsaya girdikten sonra vergiden muhafiyet olaylarý falan devreye girdi sonra tadilat yapýldý metrekare arttý sonra kar iyice arttý... köþe sayýsý çok deðil
bu arada %5.48 e ulaþmýþ pagyo
07.06.2018 tarihinde 230 bin lot tekstilden alýþ var demiþtiniz onun takasa giriþi sanýrým, resmiyette sayýn Bekir Akar' ý geçip pagyodaki 4. büyük hissedar olmuþuz, darýsý fiyat artýrmadan Sayýn Sinan Aydýn Aygün' nün baþýna...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
yeni gimat bugün 300 bin lot daha panora alýp ortaklýgýný yükseltmeye devam ediyor...biraz da akiþ alsa fena olmayacak...
Bugünkü yoðun satýþlar konusunda bilgisi olan var mý acaba? Bir haber var da herkes mi satýyor yoksa bir ortak satýþa mý geçti?
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Kendi hisselerimizi alýyor olabilirmiyiz?...
Alýcý kademelere 1111-2222-3333-4444-14444 yazmaya baþladý birþey mi ima ediyor?...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir, vereceðiniz kararlar tamamen size aittir...
Az yazýp, çok okumak istiyorum...
Siz yazýnca baktým, haklýsýnýz, muhtemelen geri alým yapýlýyor. Gerçi beni ekmeðimden ettiler, 8,15'ten biraz alýp bir de 8,11'e emir girdim ama geri alým baþlayýnca amacýma ulaþamadým.
Sayýn MSB satýcý kim olabilir sizce? Bir tahmininiz var mý? Kurumsal bir yatýrýmcý çýkýyor olabilir mi?
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri