YGGYO Konsolide 2020/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 51255750 Yýllýk Deð%:-21
YGGYO Konsolide 2020/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 51255750 Yýllýk Deð%:-21
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu piyasada iyi sirket. NAkit zengini
2020/6 bilanço kar 80milyon gelir. Geçen yil 124milyon o yüzden hissenin 10tl civarýna düþmesini bekliyorum. 10tl altýna gelirse alýnabilir. Yazdýklarým al sat tavsiyesi deðildir.
Acaba 2ceyrek kar rakamý siz ne bekliyorsunuz. Nisan ve mayisda AVM kira geliri yok sadece Haziran da kira alacak. Haziran kirasýnda da indirim yapýlmasý da olasiliklarda. Kar oraný bu kadar düþün GYO fiyatýna yansýtýr. Yansýmasý bile borsada bu senet dýþýnda baþka þirketler var daha ucuz kalan. Ben bir yatirýmcý olarak alacaðým fiyatý yazdým.. sizde isteðiniz fiyattan alabilirsiniz.
Bu söyledðiniz ayný sektörde olan PAGYO içinde geçerli. Hatta BIST te ve dünya borsalarýnda iþleri negatif etkilenmesine raðmen pandemi öncesindeki fiyatlarýnýn üzerine çýkmýþ bir çok þirket var. Sizin iddianýza göre az sayýda kiþinin farkettiði þeyi piyasa fark edememiþ ve bu þirketleri yeterince cezalandýrmamýþlar demek. Ya da alternatif düþünceye göre de bu geçici kýsa sürecin þirketler için büyük bir sorun olmayacaðý düþünülerek bir fiyatlama oluyordur piyasada.
Tavsiyem siz aksi halde düþünüyorsanýz ve analizinize güveniyorsanýz biraz aþaðý gelsinde alayým demeyi býrakýn da YGGYO ve benzeri durumda olan þirketleri shortlayýn.
Yer Ýmleri