Boðaz’da yalýlarý da var ayrýca
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Boðaz’da yalýlarý da var ayrýca
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeþim, benim eþim Rus, oturduðumuz bölgede Ruslar aðýrlýklý yaþýyor. Aile dostlarýmýzýn çoðu o bölgelerden. Verdiðim isimler dostlarýmýza ait bu sebeple böyle örnekler verdim. Avrupa'da yaþayan Türkler veya Araplar olsaydý onlardan örnek verirdim. Örneklemelerimden neden bu kadar rahatsýz olduðunu anlamadým.
Antalya'nýn ne hale düþtüðünü anlayabilmen için sizleri birgün misafir etmek isterim.
Suriye vatandaþlarý aðýrlýklý Kepez bölgesinde diye duydum, bizim orada barýnamadýlar sanýrým. ama arasýra plajlarda görüyorum. Neyse ben faydalý olduðunu düþündüðüm fikirlerimi paylaþmak istedim.
Kalýn saðlýcakla.
Her AVM’de 10 maðaza boþ bekliyor
Plansýzca yapýlan AVM’ler perakende sektöründe balon yarattý. Her AVM’de 10 maðaza olmak üzere 4 binden fazla maðaza boþta bekliyor. Vergi indirimi isteyenler kervanýna perakendeciler de katýldý
Birleþmiþ Markalar Derneði (BMD) Baþkaný Sinan Öncel, her AVM’de ortalama 10 olmak üzere 4 binden fazla maðazanýn halen boþ durduðunu belirterek, “Caddelerde de benzer bir durum söz konusu. Yüksek maliyetler nedeniyle büyük bir potansiyel boþ duruyor. Biz kamu otoritesinin en azýndan bir iki yýl da olsa kiralamalarda yüzde 20’lik stopajý ve yüzde 18 oranýndaki KDV’yi yüzde 8’e indirmesini talep ediyoruz.” dedi.
https://www.birgun.net/haber-detay/h...-bekliyor.html
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sn.Ahmetg, yabancýlarýn sahil bölgelerinde alým yapmasý konusunda genelleme yaparak hata yapmýþ olabilirim. Ege bölgesini hiç bilmiyorum. Sanýrým Alanya - Kaþ arasý sahilleri diye daraltma yapsam daha doðru olacak.
55 civarý yaþlarda emekli olan dostlarým var, belli periyodlarda hem tavandan yatýrýp hem de bireysel emeklilikten toplu para alan arkadaþlar ciddi yatýrýmlar yaptýlar. Hatta bir tanesi Urla'da kendi evini yaptý.
daha gelmem Antalyaya
dediðin bölge Ýngilizler'in ikinci vatanýydý.
deðiþimi en iyi siz görmelisiniz. Ama anladýðým kadar subjektif ve antalyayý kendi ahbabýnýzdan ibaret sanýyorsunuz
Zengin turist gelmiyor fiyat baskýsý yaþýyoruz
http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/z...iyoruz-2492963
Sn.Byccx,
1-) Konyaaltý bölgesinde oturuyorum. Burasý 2000'li yýllarda geliþmeye baþlamýþ ve Ýngilizler burada yoðunlukta deðil. Kaþ bölgesi baþta olmak üzere belki diðer bölgelerde yoðunlukta olabilir. Þu anda Kaþ bölgesinde 60-70% Ýngiliz ve Alman vatandaþlarý yaþýyor.
2-) Benim bahsettiðim kiþiler yerleþmiþ olanlar, ailecek orada yaþayanlar, çocuklarý Türk okullarýna gidenler. Sizin link paylaþýmýnýz Belek'te ki otellere gelen ucuz turistler, farklý konularý konuþuyoruz.
3-)Gazipaþa'da ki plaja alýnmama linkini paylaþmýþsýnýz, o konu meclisten geri döndü, insan haklarýna aykýrýymýþ. Gazipaþa Antalya'ya 150 km uzaklýkta bu arada...
4-) Diðer bir link paylaþýmýnda Iraklý ve Suudi ler birinci gözüküyor, Karadeniz ve Ýstanbul bölgelerinde ciddi alýmlarý var. Daha detayýna inmeniz lazým.
5-) Eðer sýkýntýnýz, Türkiye'ye gelip yerleþen yabancýlarýn maddi yetersizliði ise, aralarýnda en mütevazi evde oturan ve en mütevazi arabaya binen benim.
Bu arada tabi ki bir sürü gereksiz insan var aralarýnda, her ýrkta olduðu gibi. Çevrenizden onlarý ayýklamak zorunda kalýyorsunuz. Bu sebeple belki haklýsýnýz sadece çevremdeki insanlarý görüyorum ve onlarý yorumluyorum.
Bu arada kusadasi guzelcamli da alamanci yok lafini geri aliyorum
Demin emlakcida bir isim vardi adamla sohbet sonrasi sunu anladim baya alamanci geliyormus. Fakat neden avrupa plakali araba gormuyorum onu anlamadim
Yer Ýmleri