Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Þu giriþ kýsmý bence çok yanlýþ bir tasarým. Sorsak asansörlü falandýr ama apartmanýn dýþ giriþine ulaþmak için bir dünya merdiven ve mesafe aþmak gerekiyor.
Bu sizin için bir kriter midir bilmiyorum ama ben böyle bir evi almazdým þahsen.
Normalde yaþlý annemi kapýdan alýr kapýya býrakýrým, sadece 10-15 tane merdiven çýkarak evine ulaþýr. Benim için ideal ev budur.
Olay sadece yaþ olarak düþünülmemeli, bir süre önce ablam ayaðýný burktu, liflere biþey oldu sanýrým, onu da artýk kapýdan alýp kapýya býrakýyoruz.
Benim de yaþ daha 40, ama dizimde durup dururken bir problem oluþtu, ben de fazla merdiven çýkamaz oldum.
Gençliðinize ve saðlýðýnýza güvenmeyin, o merdivenler her yaþta insan için aþýlmasý zor engeller haline dönüþebilir.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Geliþmiþ, 'kapitalist' ülkelerdeki borçlanma oranlarýný biliyormusun ?
Geliþmiþ, 'kapitalist' ülkelerde teminat olarak, mortgage ile aldýðýn evin tek teminat olarak kabul edildiðini biliyormusun ?
Burada , tüm varlýðýn ile borcuna mesul olduðunu !!!
Akrabana sor , %15-20 faiz ile ömür boyu borçlanýrmýydý ?
Son düzenleme : british; 04-08-2019 saat: 14:45.
Bu 30 yýllýk borcun altýna girenlerin çoðu ruh hastasý.
ABD'de kimsenin 3 ay bile iþ güvencesi yok.
Bu ortaya çýkýp millete kurþun yaðdýranlarýn çoðu, iþini kaybedenler.
Ayrýca her 10 yýlda bir, ABD emlak krizi çýkar, herkes evini peþinatýný kaybeder, sistem yeniden keriz reklamlarýna baþlar.
Emeklilik yaþý 65 dir, ama þirketlerin coðu iþçileri 50 yaþ civarýna kapýya koyar.Buna iþgücü devir sürati denir.
Çünkü yeni iþciyi çok daha ucuz saat ücreti ile baþlatýr.
Eðer derseniz, bizimki iþçiyi bölüp %60 ýný ömür boyu açlýða mahkum ediyor, orada haklýsýnýz.
Yer Ýmleri