Sayýn umutabi sertifika babamýn malý deðil. Keþke öyle olsaydý o zaman herhalde sizi hiç tanýmamýþ olurdum. Benim burada elestirdigim ve karþýt durdugum þey sizin ve bir takim muadillerinizin konuyla ilgili çok bir bilgi sahibi olmadan sallamaniz. Ben 34.5 ortalama ile topladiklarimi 42.5tan sattým. Þimdi 38den beri topluyorum ve fiyatý geldiðinde satacagim çünkü ben ticaretime bakarim. Ancak sizler ideolojik saplantilarla ne anlattiginiz bile belli olmadan boþ konuþmak ile mesgulsunuz sadece. Ben gittim insaati da gördüm bölgeyi de inceledim fiyatlarýna da baktim. Þu an resmen kelepir fiyata satiliyor. Peki siz ne yaptiniz. Ýnþaata, konuya dair ne biliyorsunuz neyi arastirdiniz. Bilgisayar baþýnda oturmak dýþýnda elinizde ne var þu an. Söyleyin somut þekilde konuþalým kim kimin cevabýný veremiyor bakalim.
Size boþ lakýrdý dýþýnda birþey anlatayimda konu hakkýnda bari saðda solda onu anlatýn da insanlar ciddiye alsýn.
Bu sertifika ilk arz edilirken 42.5 fiyattan 1 milyon lot emeklilik fonlarina verildi. Bunca yýl sonra Þimdi bugün ayný fonlar 40.5 fiyattan 750 bin lot satti ve hala satmaya devam ediyor. Ve bu satýþlara ciddi alýcý geliyor ve alýcý belki de proje sahipleri Yani emeklilik fonlarý bu projeyi bedava faizsiz fonladigi yetmezmiþ gibi yüzde 5 iskonto yaptý yüzde 40 faiz almasý gerekirken. Þimdi burada artýk bu proje bitmeyecek safsatalarini bir kenara býrakarak bu konuda ne söylemek istediðimi daha iyi anladýðýnýzý umuyorum çünkü daha açýk konuþmak istemiyorum.
SaygilarimlaRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer Ýmleri