Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Türkiye þartlarýnda düzgün bir þehir bulmaya çalýþacaksýnýz. Yoksa direkt yurt dýþýna bakabilirsiniz. Bu tamamen kiþisel bir þey. Mesela bana göre, ülkemizin en yaþanabilir ve güzel þehri Muðla. Muðla'da düzen kurmak çok isterdim. Ama kimisi buna Sinop der, kimisi de Bartýn der. Herkesin kriteri ve beklentisi farklý. Ama hangi þehir olursa olsun, sonuçta ülke genelinde bozuk olan konular, her þehrin sýkýntýsý (Yetersiz altyapý, eðitim, saðlýk, hukuk, sosyal güvenlik, iþsizlik, ahlaksýz ticaret, can ve mal güvenliði v.s.)
Büyük depremde , Allah esirgesin yýkým olursa ki olacak diyor uzmanlar ; Fatih , Beyoðlu, Gaziosmanpaþa, Baðcýlar, Esenler, Avcýlar, Güngören (Asya tarafýný iyi bilmiyorum) ilçelerinde bir çok mahalleye eriþebilmek mümkün olmayacak. Araç giremeyecek. Araç giremeyince de kurtarmak için ekipman getirilemiyecek.
-
Londra nüfusu bile 8-9 milyon civarý. Ýstanbul un yarýsý. Avrupa nýn uzak ara en kalabalýk þehri. Ýstanbul dan sonra Moskova var diye biliyorum. Devlet strajesi lazým. En az 3 çocuk devlete, millete yapýlan büyük bir ihanet. Üzerine ayranýmýz yok iken içmeye , ülkeye doldurulan 5 milyondan fazla ne idüðü belirsiz Suriye, Irak, Afgan, Özbek ... vb. Yatacak yeriniz yok sýfatýna tam olarak uyan bir yönetim ve onu destekleyen güruh . Bakalým ilahi adalet bu dünyada tecelli edecek mi?
Bu forumda tam 15 yýldýr yazarým, Bizansta nerede oturduðumu sorarlar, yahu ben gasaba deliganlisiyim desem de boþ.
Bizanslý ne hikmetse, Turkiyenin Bizanstan ibaret olduðunu sanýyor, onlarca defa yaþadým bunu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ýstanbul da 3 katlýdan büyük bina yapýlmasýna izin vermek hýyanettir, ihanettir, gaflettir.
Rantiyecilere inanýp Ýstanbul a yatýrým yapanlara son 4-5 senedir USD$ bazýnda kol gibi girdi. Girmeye de devam edecek.
Prof Osman Altuð hoca bunu seneler önce anlatmýþtý. Adamý artýk ekrana bile çýkarmýyorlar! Yasaklý!
FETÖ zihniyeti gerçekleri konuþanlarý sevmez!!!
30 Eylül Pazartesi 09:00 3 KAMU BANKASINDAN KONUT KREDÝSÝ KULLANANLAR %0,99 FAÝZLE YENÝDEN YAPILANDIRMA YAPABÝLECEK
30 Eylül Pazartesi 08:59 3 KAMU BANKASINDAN KONUT KREDÝLERÝNDE YENÝDEN YAPILANDIRMA ÝMKANI GETÝRÝLDÝ
Yer Ýmleri