Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Ýstanbul'da oturan arkadaþlarýn Habertürk ü açmalarýný tavsiye ederim. Veya deprem bilimine ilgi duyanlarýn.
Arkadaþlar,küçük bir ilçede 4 blok 24 daireli bir sitede oturuyorum,daha önceki yönetimin,aidat ödemeyenlere hukuki yaptýrým ile ilgili sözlerini tutmamasý üzerine toplantýlara katýlmama ve yönetimi ibra etmeme kararý aldým ve uyguladým,ancak bu seneki yönetici korkunç açýk vermiþ,yaptýðý fiyatlamalar uçuk kaçýk ve uygunsuz,ancak toplantýya katýlanlar;eðer bu adamý ibra edip çýkan borcu ödemezsek,kömürcüler kömür vermez diye ibra etmiþ,yaptýðým araþtýrma sonucu en az 3-4 sitede daha bu ve benzeri sorunlarýn yakýn zamanda yaþandýðýný öðrendim,daha önce bu baþlýkta paylaþýlan,aidat sorununun ister yasadaki boþluk deyin,isterse komþumla kötü olmayayým anlayýþý veya ekonomideki kötüleþme,büyük þehirlerin dev sitelerinde baþlamasý öngörülen aidat toplama,harcama ve denetlenmesi sorunu önce küçük þehirlerde baþ gösteriyor gibi...
Þehir ya da site büyüklüðü farketmez.
Sorunsuz bir site hayatý Ýçin.... iþ bilen yönetici ve ekibi ilave olarak da hýrsýzlýk yapmayacak bþr ahlak anlayýþý gerekiyor...bu ikisi olduktan sonra site hayatý, ya da apartman hayatý diyelim..daha sorunsuz ve daha düþük maliyetli oluyor.
Öpücük baðýmlýsý, sosyete meraklýsý, rezidans tarzý örnekler kapsam dýþýdýr.
tadilatlý daireye gelen talep ve profil farklýlaþýyor, hele çevredeki evler genelde eski ise tadilatlý ev çok hýzlý kiraya verilebiliyor. ayrýca bir kere tadilat yaptýrdýktan sonra kafanýz rahat olur, daha sonra içinde kiracý varken yok þurasý bozuldu burasý çok eski deðiþtirelim gibi taleplerle karþýlaþmazsýnýz.
Yer Ýmleri