Kredi kartý borcundan dolayý ipotekli evim satýlabilirmi
Ufuk demir25 Ekim 2019 | 19:07
FacebookTwitterLinkedIn
merhaba size bir sorum olacak zahmet olmazsa cevaplarsanýz sevinirim iþ bankasýndan konut kredisi çektim ödüyorum ama garanti bankasýna kredi ve kredi kartýndan dolayý borcum var ve icralýk oldum ve ödeyemiyorum evime geldiler gittiler geldikleri ev babama ait ben orada oturuyorum ama kredi ile aldýðým evde kiracý var ve bugün kiracýlý olan evime kýymet takdiri yapýldý garanti bankasý bu evi satabilirmi iþ bankasý buna izin verirmi garanti borcum 94 bin iþ bankasý konut kredi borcum kapanmasý 150 bin evimin yaklaþýk deðeri 230 bin çok kötüyüm cevaplarsanýz sevinirim saygýlar.
https://www.tebernuskirecci.com.tr/k...bilirmi/169786
Kaðýthane Ivaflatsýn durumu
Emin Subaþý25 Ekim 2019 | 11:57
FacebookTwitterLinkedIn
Abi merhaba, malumunuz Kaðýthanede bulunan Ivaflats projesi vardý. Kentsel dönüþüm karþýlýðýnda arsaya 2 bloklu proje yapýldý 1 blok kaba inþaatý bitti diðer bloða aradan 2 sene geçmesine çivi bile çakmadýlar ve en sonunda firma sahibi burayý yapamayacaðýný söyledi zaten oradaki istinat duvarý çöktükten sonra Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý olaya el attý ve burayý kendileri üstlendi. Þimdi ben buraya tam 20 ay senetle ödeme yaptým ve aylýk ödemem 5,500 TL idi son 4 aydýr bir ödeme yapmadým ve içeride param duruyor peþinatýmla beraber. Bakanlýk buraya bir proje söylemiþ duyduðum kadarýyla kaba inþaatý biten bloðu yýkacakmýþ fakat burada 60-70 daire var ve bu 60-70 hak sahibi demek ve burayý yýktýktan sonra ilgili arsaya en fazla zemin artý 4 katlý yatay bina yapacaklarýný duydum. Ýyi de bu projede toplam 130 daire vardý yani 130 hak sahibi var demek peki bu yatay projeye nasýl 130 daire sýðdýrýlacak arsa alaný küçük hak sahibi çok. Þimdi biz avukata verdik ama davayý bekliyoruz ve bu dava tahminimce yýllar sürecek. Sizin görüþlerinizi ve yorumlarýnýzý alayým dedim teþekkürler
https://www.tebernuskirecci.com.tr/k...-durumu/169781
Ýki tane beton beyinin durumu, birincisi þartlarý müsait olmadan boyundan büyük beton iþine girmiþ ikincisi benim gibilerin yýllarca uyardýðý ama bunun gibi beton beyinlere öðretemediði PROJEDEN, kaðýt üstünde beton iþine bulaþmýþ. Daha bunlar gibi binlerce var hepsi bir bardak soðuk su içip hesapsýzlýklarýnýn, sürü hareketinin bedelini ödeyecekler tabi bunlar sayesinde AÐAOÐLU gibi ahlaksýz uðursuz betoncu tayfasýda düdükledikleri insanlarýn parasýyla BEYEFENDÝ statüsüyle bilmem nerelerinin üstünde fýndýk kýracak.

Yer Ýmleri