Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?
- Oylayan
- 145. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
-
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
-
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
-
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
-
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
-
Yahu bütün zenginler buraya toplanmış,bir biz pis fakir olarak kalmışız..
7 yılda maaşı 3 kattan fazla artan mı istersiniz,25 yaşında 850 bin tl lik evleri alan mı istersiniz,arkadaşlar bunların hepsi olur,çok özel birisindir maaşın 10 kat artar,babanın fabrikası vardır 3 milyarlık ev alırsın,burada bizim konumuz şahsi örnekler değil toplumun geneli,en kötü durumda dahi bir miktar ev satılıyor ve bu evleri alanlar yukarıdaki azınlık,ama şu anda tekrar söylüyorum,çok avantajlı ev bulanlar ve zaruriyet durumu dışında şu anda orta direk, ev almayı geçtim ay sonunu nasıl getireceğim derdinde...kendi özel durumlarınız maalesef toplumun genelini yansıtmıyor.
-

Originally Posted by
watcher46
Yahu bütün zenginler buraya toplanmış,bir biz pis fakir olarak kalmışız..

7 yılda maaşı 3 kattan fazla artan mı istersiniz,25 yaşında 850 bin tl lik evleri alan mı istersiniz,arkadaşlar bunların hepsi olur,çok özel birisindir maaşın 10 kat artar,babanın fabrikası vardır 3 milyarlık ev alırsın,burada bizim konumuz şahsi örnekler değil toplumun geneli,en kötü durumda dahi bir miktar ev satılıyor ve bu evleri alanlar yukarıdaki azınlık,ama şu anda tekrar söylüyorum,çok avantajlı ev bulanlar ve zaruriyet durumu dışında şu anda orta direk, ev almayı geçtim ay sonunu nasıl getireceğim derdinde...kendi özel durumlarınız maalesef toplumun genelini yansıtmıyor.
yıllık %10 dan hesalasan zaten 2 kat artıyor %12-15 gibi bir sey olsa zaten 3 kat yapar .
-

Originally Posted by
zubizaretta
yıllık %10 dan hesalasan zaten 2 kat artıyor %12-15 gibi bir sey olsa zaten 3 kat yapar .
Hesabınızda bir yanlışlık var,tekrar kontrol edin bence...
-

Originally Posted by
watcher46
Hesabınızda bir yanlışlık var,tekrar kontrol edin bence...
yok siz hesaplayın ..her sene %10 artıstan hesaplayın .
atıyorum 5000 tl maas ikinci sene 5500..3 sene 5500 ün %10 u uzerinden ,
5000 tl maas 7.senenin basında 9743 tl oluyor her sene %10 artısla( hatta bu yuzden dolu dolu 6 sene calıstıktan sonra 2 katına cıkıyorda denebilir )
8.senenin ilk ayı 10600 tl
Son düzenleme : zubizaretta; 30-10-2019 saat: 14:21.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri