Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Benimde tek maaþ 50 ye kadar zor ev edinecegim orasý doðru. 50 den sonra da ev almam. Allah ömür verirse yaptigim birikimi artý emekli ikramiyesini hanýmla beraber yerim.
Biraz pesinat var üzerine kredi çekip ev alabilirim ama bu seferde zorlanirim.
Mesele her yaz tatile gidemem. Çocuðu jimnastik kursuna gonderemem. Ýlerde yüzme kursuna gonderemem falan.
O yüzden 600 TL kira 50 aidatý paþa paþa günü gününe öder gecerim.
Fakat büyük sehirlerde olup tek maaþ olan ve de kirada olanlarin Allah yardýmcýsý olsun.
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Kaç yaþýndasýnýz bilmiyorum, siz genede 50'ye geldiðinizde ev alabilecek durumda iseniz evinizi alýn, beden yaþlanýyor, beyin yaþlanmýyor hep 18 yaþýnda buna inan.
''yaþýmla baþýmý edemedim eþ, biri 80 yaþýnda biri 25'' mealinde bir þiir okumuþtum, müellifi aklýmda deðil.
Gayet uygun sizin yorumunuz, bence fiyatlar çok yüksek.
Ankara,iklim olarak biraz farklý, kýþlarý hem ödersiniz hem donarsýnýz.
Eðer alt katýnýzda kombi yanmýyorsa, ýsýnmak için, ödemeniz gerekenin 3 katýný ödersiniz.
Buna çözüm diye mantolama zorunluluðu getirdiler,bu da gösteriyorki, Ankara ikliminde bu kombi zýrvalýðý tutmuyor.
Yaþam kalitesi ile inþaat kalitesini karýþtýrmamak lazým.
Nasip kýsmet. O yaþlara kadar aylýk kazancýn yüzde 20 sini kenara atmaya çalýþacaðým.
Sonra bakarýz duruma.
Þuan kiraya aylýk kazancýmin onda birini veriyorum. Bu ikiye üçe çýkarsa o zaman kredi iþine girilir.
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Ýyi de þu an zaten 5 yýl içerisinde satýlan evlerden alýþ satýþ fiyatý arasýndaki net farktan yüzde 35 gelir vergisi alýnýyor.2020 den sonra bu 5 yýl kaldýrýlýyorsa o ayrý.O zaman ev satýþlarýný ciddi anlamda etkiler.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri