Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
-“Dijital Hizmet Vergisi”
-Çadýr ve Karavan kamplarýný da kapsayan “Konaklama Vergisi”
-Tanesi 4 milyondan 10 daireniz varsa ödemeyeceðiniz ama babadan kalma 5 milyonluk bir konutun mirasçýsý iseniz hisseniz kadar ödeyeceðiniz “Deðerli Konut Vergisi” resmî gazetede yayýmlandý.
özetle
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Sahibinden takip ediyorum. 80-90 bin arasý bir peþinat ile 200 bin civari ev alacaktým.
210 bin olan ev 0,99 a faizler inince 255 bine çýktý.
Þimdi 0,77 ye inerse yine koyarlar 20-25 bin.
Oturmak için ev alamam boyle piyasa var iken.
Ben de birikim yapmaya devam edeceðim.
Onu da artýk ev almak için yapmam.
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
ben Ýstanbullu deðilim, ayrýca oraya gidince de metrobüse binemiyorum öyle kaotik ortamlarda arkadaþlarým yardýmcý oluyor binmem için-mesela bi kere fenerbahçenin maçý varmýþ arkadaþým maç daðýlmadan beni metrobüse götürüp bindirdi, oturttu filan...deðilse ben kalýrdým o gün orada. iþ güç için gittiysem ticari taksiye biniyorum.
Gýda için %30'luk marjý duymuþtum, doðrudur da. Ancak simit için özel olarak düþünün: bayatlamasý çöpe atmasý yok- ortalama kaç satýðýný bilirsin fýrýndan sürekli tedarik edersin yani ben öyle görüyorum ki öyle istanbulun hot point yerleir gibi olmayan yerlerde bile günde 3-4 kere mal geliyor, belki o metrobüs duraðý satýcýlarý günde 5-6 kere getiriyordur... yer kirasý yok. paketlemesi hazýrlamasý tartmasý yok. çok cüzi bir belediye harcý (veya adý neyse iþte) var. çalýþtýrdýðý adamlara SGK bile yapmýyordur.
buna mukabil pastanede pasta satacak olsanýz pasta ustasý bin nazla çalýþýr. 2 vardiya SGKlý eleman çalýþýr. dekorun süsün olmak zorunda. üstüne 3 gün sonra da satýlmazsa bayatlar...benim dediðim %40 dehþetmiþ kýyasý buna göre idi.
Alamanyanýn bi dünya týka basa patenti var .... oradan gelir elde ediyor.... alamanya patentçidir....
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Yer Ýmleri