Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Dul bilgisinin gerekçesi nedir acabaRedmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizde her sene emlak vergisine ekstra deðerli konut vergisi verip vermeyeceðinizi öðrenmek için
" Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüðü
Deðerli Konut Vergisi
Taþýnmaz Sorgulama Sayfasý"
http://tasinmazdegerleme.tkgm.gov.tr/
adresini ziyaret edebilirsiniz
ben kontrol ettim aþaðýdaki mesajý gördüm
" Aradýðýnýz kriterlere ait deðerlemesi yapýlmýþ sonuç bulunamadý!Deðerleme çalýþmalarý devam etmektedir..."
Yok satmýyorum caným...takýldým arkadaþa...her yýl sofralýk zeytinim, yaðým geliyor...ömrüm yeterse, küçük bir ev de yaparým...doða harikasý bir yer...diktiðimiz meyve aðaçlarý da var, onlar da 1-2 yýla meyve vermeye baþlar.
Þunu net bir þekilde ifade edeyim.,çiftçilik zor, rasyonel bþr yatýrým olamaz kesinlikle...sadece doða sevgisi, iç huzur Ýçin yapýlýr o iþ,..ayný þey hayvancýlýk Ýçin de geçerli,
Yazýdan çýkan sonuca göre bütün yapýlar (KONUT) için bir deðer takdir edilecek eðer deðer takdir edilmezse Belediyenin taktir ettiði deðer geçerli olacak..Kanun iptal edilmezse 7-8 yýl içerisinde Ýstanbul'daki konutlarýn manalý kýsmý bu kanun kapsamýna girecek....
Yeni servet vergisi umarým hükümetin gelir açýðýný kapatmaya bir nebze olsun ilaç olur.
bi arkadaþ var, boþandý karýsýndan, evlenmek istiyor tekrar, içkisi- kumarý yok, ona tavsiye edebilir miyim bu dul bayaný ? tabii, bir de þunu öðrenmek lazým, bu deðerli evlerden kaç tane var dul bayanda? bizim arkadaþ bilmek isteyebilir
bu deðerli evlerden yurt sathýnda 106 bin adet mevcutmuþ.. yani toplam 28-30 milyon konut stoku içinde %0.3 kadar bi oran tutuyor.. bu binde-3 deðerli evlerin sahiplerinin en zengin binde 3 kitle olduðu muhakkak.. çok baþarýlý bi hamle, nokta atýþ bi vergi salma.. mesela göktürk'te adeta yas havasý var :-)
Yer Ýmleri