Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Evlerinin toplam deðeri (kaç tane olursa olsun evi) 5 milyon TL nin üstünde olanlardan da ayný vergi alýnsýn...
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 18-12-2019 saat: 10:35.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yapmayýn hocam. Ayda 100 bin lira geliri olup 5 milyonluk evde oturanla, sokak arasýnda birkaç dairesi olup onun kirasýyla geçinen ayný deðil.
Misal benim kiralardan evime giren aylýk rakam 2 memur maaþý etmez.
"Þu adamýn þu kadar dairesi var" dedikleri zaman kulaða çok geliyor ama inanýn ki bu iþin geliri çok deðil.![]()
Hayýr þu ortamda daireleri satsam 5 milyonun yarýsý bile etmez de,
devletin caný vergi almak isteyince 3 liralýk mala 33 lira deðer biçecek diye korkarým.
Bir evi olanýn suçu ne peki .
Adam 20 sene önce ev almýþ kentsel dönüþümde üste para vererek yeniletmiþ .
Þimdi de ev deðerli diye ekstra vergi vermesi gerekiyor evde kira deðil kendi oturuyor baþka evi de yok maaþlý çalýþan .
emekli olsa muaf olacaktý mesela bundan .
birde 5 milyon sabit kalýrsa her sene deðerleme ile bu kýstasa sýrayla herkes girecek sanýrým
Yer Ýmleri