23 Aralýk Pazartesi 12:52 ÝMAMOÐLU:ÖNCEKÝ YÖNETÝMÝN ÝMZASI OLAN KANAL ÝSTANBUL ÝÞBÝRLÝÐÝ PROTOKOLÜNDEN ÇEKÝLÝYORUZ
kanal deðil de katar deseydin keþke...
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
23 Aralýk Pazartesi 12:52 ÝMAMOÐLU:ÖNCEKÝ YÖNETÝMÝN ÝMZASI OLAN KANAL ÝSTANBUL ÝÞBÝRLÝÐÝ PROTOKOLÜNDEN ÇEKÝLÝYORUZ
kanal deðil de katar deseydin keþke...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ticari mülklere özellikle de üretim yapýlan fabrikalara gelecek bir servet vergisi enflasyonu arttýrabilir.
Ticari ve imalat ile ilgili her türlü depo ve fabrikanýn kirasý artar. Bu direk olarak bir üretim mailyeti artýþý olarak hesaplanýr ve üretilen ürünün fiyatýnýn üzerine eklenebilir.
Bildiðim kadarýyla organize sanayi bölgeleri içinde bulunan fabrikalardan emlak vergisi dahi alýnmýyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Varlýk vergisi (wealth tax) , varlýk vergisidir .
Ýþyeri kiralarýndan stopajý da kaldýrsýnlar .
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Mantýklý bir vergi deðil.
Vergiyi tüm varlýktan alsa zaten kimse itiraz etmez.
Öyle can alýcý saçma bir vergi modeli ki özellikle gayrýmenkul alacak büyük sermaye ürksün diye kasten yapýlmýþ.
AQP ye þimdiye kadar reis için oy veren de vermeyecek bir sonraki seçimde. Ýþsizliðin arttýðý bir dönemde vergileri azaltmak en doðru çözüm olurdu.
Trump bunu farketti. Sürekli vergi indirimi yaptý.
Bizimkiler yandaþlarý beslerken vergiyi arttýrýyorlar.
Bugün ilk defa tüm paramý tek bankada toplayabildim her biri farklý bankada farklý günlerde baðlýydý denk geldi hepsini oraný yüksek olan bir bankaya toplayabildim. Gittim sýra no aldým genelde 3 rakamlý sýra verirdi bu kez 4 rakamlý sýra no çýktý güvenlik üst kata buyrun falan dedi üst katta beni þube müdürü karþýladý falan dedim tamam tuttuk þimdi die ayaküstü (özel) birþeyler imzaladýk sizi evinizde ziyaret edicezler vs g.tümde kalktý tabi...kendimi lord hissettim falan...
Dedim þimdi ben bunu forumda sorayým bana nasýl bir kazýk yaðlanýyor fikri olan var mý?
Amerika kime vergi indirimi yapýyor? Dev þirketlere yapýyor. Balinalara vergi sýfýr balinalara faiz sýfýr sen git bireysel vergini ödeme bakalým anýnda evine çökerler adamlar. Amerika vatandaþýndan aldýðý parayla fordu kurtarmadýmý gp morganý kurtarmýadýmý dev þriketleri kurtarmadýmý? Amerika batmýþ gitmiþ okeye dönüyor zaten. 23 trilyon dolar borcu var faizini bile ödeyemeyecek duruma gelmiþ. Zombi þirketler almýþ baþýný gitmiþ.
Trump denilen adamda bir þarlatan abd yi batýrmak için geldi batýracak tüm suç trumpete kalacak olay bu kadar basit. Vergilere gelirsekte boðazda yalýsý olan adama acýyacak deðiliz. 10 milyon evin var madem eðer vergisini ödeyecek paran yoksa 20 yýldýr 100 defa satma fýrsatýn vardý sataydýn kendine 500 bine bir daire alýp gerisini çatýr çutur yeseydin. Emekliyim nasýl ödeyeceðim diyorlar bide emekli adamýn ne iþi olur 10 milyonluk yalýyla.
Þimdi 10 milyona satma git 2 milyona sat yetmiyormu? Milletin scoter alacak parasý yokÞükretsinler bence yine.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri