Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
baþlýðýn esas sorusuna dönersek, Ocak ayýnda faizlerin 0,79'a düþeceði söyleniyor.
Dolar 5.95, BIST 112bin, faiz düþüþü daire fiyatlarýný uçuracak. Kafamda deli sorular![]()
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Turkiye de muhalefetin durumunu tarihsel süreçten ve sosyolojik faktörlerden baðýmsýz ele alamazsýn.. mesela sadece "namaz kýlýyor" diye bu zihniyete oy veren milyonlar var.. yolsuzluk filan umurlarýnda deðil..bunlara insan haklarý, çevre bilinci, sýnýr bilinci (sýnýrlarýmýzýn ardýna kadar açýlmamasý gerektiði), hak hukuk adalet gibi kavramlarý anlatamýyorsun çoðunlukla.. seni dinlemiyor.. ne yapacaksýn?.. en azýndan bulunduðun zemini kaybetmemek ve yeni nesillleri kendi tarafýna çekecek etkinlikte her türlü olayý bir platforma dönüþtürmek.. ümitsizlik yok.. zaman cumhuriyetçilerden/sekülerlerden yana.. ülkede islami kesim içinde bile deizmin artmasý, islami ritüellerin (namaz, oruc vb) azalmasý zaten zamanýn akýþ doðrultusunu gösteriyor.. dogmatik sistemlerin önümüzdeki dönemde tutunmasý kolay deðil..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Valla yazýnýz uzun ve içerik olarak dolu.Ama muhalefet konusuna gelirse ekmelettine bana oy verdiren,iyi parti olmasa abdullah gülü ortak aday diye karþýmýza çýkaracak olan muhalefet olsa ne olur olmasa ne olur.Valla bana hepsi tiyatro gibi geliyor.Gavurlar truman þovu seyrettiriyorlar hepimize,pek de sistem dýþýna çýkýlamýyor maalesef.
Hala týpýþ týpýþ oy vereceksin dedi ya bu kýlýçdaroðlu ,ve dahi gidip oy verdim ya o mýsýrlý ekmelettine, düþündükçe kýzýyorum kendime.
Seküler olunca mý toplumlar geliþiyor birey oluyor? Deizmin ateizmin artmasýyla geliþmiþliðin insan haklarýnýn artmasý arasýnda bir bað olsaydý çin dünyanýn en demokratik ve insan haklarýna en saygýlý toplumu olurdu. Hepsi ateist dinsiz? ee sonuç ne peki? En antidemokrat en gaddar en despot yönetim. Belki son 50 yýlda 100 milyon insan öldürüldü. Türklere yapýlanlar ortada.
Ha gidiþat o yönde yapýlmak istenen insanlarý dinsizleþtirip yeni dünya düzenini kurmak. Ama yeni kurulacak sistem þu günleri bize mumla aratacak. 100 sene önceki o karanlýk çað dediðiniz 1800 lü yýllarýn dünyasý þu anki dünyanýn 10 kat daha geliþmiþ medeni ve yaþanýlasý haliydi. Þu an iste gökyüzünde chemtrails toprakta gdo havada wifi ve gsm dalga bombardýmaný altýnda insanlýk yok oluyor.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Yer Ýmleri