Yani yüz verdiniz yüzelli de kredi kapama için vereceksiniz 250 eder.Þimdiye kadar bunlarýn dýþýnda ne kadar ödeme yaptýnýz acaba.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Yani yüz verdiniz yüzelli de kredi kapama için vereceksiniz 250 eder.Þimdiye kadar bunlarýn dýþýnda ne kadar ödeme yaptýnýz acaba.
Hadi 30 bin düþelim ,180 peþin ödense 150 ye düþer,500 olur þu anki cepten çýkan TL cinsi maliyet.
Hesap doðru mu sn sugosu.
Hesap buysa dolar artýþýný kiralarýnýzý da düþünürsek geçmiþ oluyorsunuz ,kardasýnýz sayýlýr .Hem de dolarýn büyük þokuna raðmen kardasýnýz, bence emlaðýn son 4 yýlýndaki durgunluðu düþünülürse çok iyi bir yatýrým olmuþ.Ben sizin yerinizde olsam bir dakika düþünmem satardým.Alan adamdan ev bulana kadar 3 ay izin ister, paramý altýn ya da gümüþe çevirir global çöküþü beklerdim.O çöküþte neticede sizin elinizde beylikdüzünde 2 artý bir daire olacak,çok da güvenilir bir þey deðil.Gene de siz bilirsiniz tabi.
Sn sugosu hep TL bazlý hesap yapýyorsunuz ordan kafam biraz karýþýyor.Ben genelde maalesef dolarla veya altýnla kýyas yapmaya alýþtým.Ne acýdýr ki memleketimizde enflasyon belasýna kardamýyýz zarardamýyýz TL ile pek anlaþýlmýyor.Gene de dolar veya altýna göre bile az biþi kardasýnýz bence de.
Yer Ýmleri